Log könyvtár nem írható - adjál neki CHMOD plugins/log/logs -> 777


Hír: Abony is bemutatkozott az országos közfoglalkoztatási kiállításon
(Kategória: Közmunkaprogrammal kapcsolatos információk)
Küldte: Sajtóreferens
2017 szeptember 24 vasárnap - 19:43:15


orszagos_kozfoglalkoztatasi_kiallitas_abokom_abony_abony.hu_2017.jpgAbony városa is meghívást kapott a III. Országos Közfoglalkoztatási Kiállításra, melyet Budapesten, a Vajdahunyad várában rendeztek meg 2017. szeptember 22-23. között.

Településünket a közfoglalkoztatási feladatokat ellátó ABOKOM Közhasznú Nonprofit Kft. képviselte. A kiállításra a közfoglalkoztatás keretein belül elkészített dísztárgyakkal, mezőgazdasági termékekkel és egy kiadvánnyal készültek, amely néhány  gondolatot és képeket tartalmaz városunkról és közfoglalkoztatottak által végzett tevékenységről. Ahogy a képen is látható, Abony kiállítási standja nem csak a helyben termesztett, szebbnél szebb zöldségektől, gyümölcsöktől és a levendulából készülő dísztárgyaktól roskadozott, de a jókedvet is magukkal vitték.

Darányi Erika

Még több részlet és fotó hamarosan!A közmunka-program eredményeivel a lenti prospektusokra kattintva ismerkedhet meg bővebben:

abokom_kozfoglalkoztatasi_kiallitas_belso_abony_abony.hu_2017.jpg  abokom_kozfoglalkoztatasi_kiallitas_kulso_abony_abony.hu_2017.jpg
Nagyításért kattintson a képekre!

Kapcsolódó hírek:
 


 
 
 


Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://mentes.abony.hu/news.php?extend.4406 )