Log könyvtár nem írható - adjál neki CHMOD plugins/log/logs -> 777
POZÍCIÓ --->   Hírek


Pető Zsolt Abony Város polgármestere írja facebook oldalán: Bejelentést teszek! 

A mai napon végzett területbejárás során rendkívüli körülményeket tapasztaltam a „Nagyerdőben” és a „Lődomb” melletti dűlőúton. Ismeretlen személyek illegális módon nagy mennyiségű kommunális szemetet, valamint állati tetemeket helyeztek el. 

A látottak alapján valószínűsíthető, hogy a hulladékot valaki, vagy valakik teherautóval, utánfutóval szállítottak a helyszínre. A feltételezhetően üzletszerű lerakás miatt, a tűrhetetlen állapot felszámolása érdekében több intézkedés mellett megkereséssel fordulok az illetékes hatóságokhoz melyben kérem minden egyes hulladékszállítást hirdető magánszemély és vállalkozás működési jogosultságának ellenőrzését. 

Hatósági eljárás keretében intézkedést kezdeményezek az elkövetők felderítésére, a szabálysértési-, illetőleg büntető eljárás lefolytatására. Felhívom a figyelmet, hogy - a hulladékgazdálkodási, valamint a környezetvédelmi szabályok megsértése miatt eljárás elkerülése érdekében – hulladékszállítási szolgáltatást senki ne vegyen igénybe kétes alkalmasságú, jogosulatlan személyektől. Részletek és képek még hamarosan Abony Város hivatalos oldalának és a Miabonyunk facebook oldalán!
   
Hozzászólás: 0 Írta Lőrinczy Veronika  /   2020.január.07.kedd - 19:46:52
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák