Log könyvtár nem írható - adjál neki CHMOD plugins/log/logs -> 777
POZÍCIÓ --->   Hírek


Választás
TÁJÉKOZTATÓ


szavazás mozgóurnával
 
A mozgásában gátolt választópolgárt szavazásának lehetővé tétele érdekében – kérésére – a szavazatszámláló bizottság legalább két tagja, a szavazatszámláló bizottság illetékességi területén belül, mozgóurnával felkeresi.

A mozgóurnát a választópolgár kizárólag írásban kérheti! Az írásbeli kérelmet a szavazás napja előtt a helyi választási iroda vezetőjéhez (2740 Abony, Kossuth tér 1.), a szavazás napján (2010. október 3-án) a lakóhely szerinti szavazókörben működő szavazatszámláló bizottsághoz kell eljuttatni.

A mozgóurnás szavazás lebonyolítására a választópolgár lakóhelye szerinti szavazatszámláló bizottság illetékes.

Kérjük a Tisztelt Választópolgárokat, hogy mozgóurna igényüket a szavazás napján olyan időpontban jelentsék be, hogy a szavazatszámláló bizottság két tagja a szavazás lezárását (19.00 óra) megelőzően a szavazatokkal a szavazókörbe visszaérjen.

Felhívjuk a Tisztelt Választópolgárok figyelmét, hogy abban az esetben, ha választópolgár a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán, valamint a települési kisebbségi önkormányzati képviselők választásán is szavazni kíván, a nyomtatványt a szavazás napja előtt a helyi választási iroda vezetőjéhez, vagy a szavazás napján a lakóhely szerinti, illetve a kijelölt szavazókörben működő szavazatszámláló bizottsághoz kell benyújtani.

A kérelem nyomtatvány a Polgármesteri Hivatalban beszerezhető, illetve az alábbi linkre kattintva letölthető:


   
Hozzászólás: 0 Írta Handi  /   2010.szeptember.10.péntek - 19:03:25
Nyomtatóbarát változat email valakinek