Log könyvtár nem írható - adjál neki CHMOD plugins/log/logs -> 777
POZÍCIÓ --->   Hírek


levendulatargyak_keszulnek_abonyban_abony.hu_2017.jpgA levendulának számtalan jótékony hatása ismert. Nem csupán illatosít, és regenerál, de nyugodt alvást biztosít és rendkívül jó rovarirtó. Abonyban 2015 óta folyik a levendula-termesztés a közmunka-program keretein belül.
 
A betakarított levendula virágokat a téli időszakban dolgozzák föl, szárítás után különböző dísztárgyakat - levendula párnát, zsákot, szívet és egyéb kisméretű, illatosító textilformákat - készítenek belőle a szorgos kezek. A 100 %-ban illatos, levendula virággal töltött tárgyak nem csak esztétikusak, de igen kedvező áron vásárolhatók meg. Az apró színes levendula díszek lakásunk, gardróbunk ékességei és illatosítói lehetnek. Ha a párnájuk mellé teszik, garantáltan nyugodt lesz az álmuk.
 
A levendula tárgyak az alábbi helyeken és árakon vásárolhatók meg:

Piac- és Vásárcsarnok; Abonyi Lajos Művelődési Ház; Virágmindenség virágbolt (Kunfalviné); Agropont (Csernus); Kreatív-Boutique (Dudinszky); Divatüzlet (Szijjártóné); Design Sport és Divat (Szobonyáné); Gra-Fitt Papír, Írószer; Goods Market; Albertirsa Kertészet.
 
Kispárna: 350,-; Kis zsák: 350,-; Szív: 400,-; Kistáska: 450,; Nagy zsák: 450,-; Tripla: 550,-; Nagypárna: 800,-; Dobókocka: 850,-.
 
Szerző: Darányi Erika
Abony.hu fotó: Szilágyi Tamás
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.május.18.csütörtök - 18:34:58
Nyomtatóbarát változat email valakinek