Hír: Gaál Tímeát köszöntöttük – nekünk, abonyiaknak ő a legszebb!
(Kategória: Akikre büszkék vagyunk)
Küldte: Sajtóreferens
2019 július 01 hétfő - 15:26:27


img_2082.jpgAhogy korábban megírtuk, egy abonyi származású lány, Gaál Tímea a Magyarország Szépe 2019 versenyen elnyerte az első udvarhölgy címet, vagyis őt választották meg a második legszebb magyar lánynak.
Június 29-én az abonyi Kultúra Háza előtti téren egy nyilvános interjú keretén belül köszöntöttük a lovasfogattal megérkező Tímeát, akire nagyon sokan kíváncsiak voltak a délutáni nagy meleg ellenére. A hölgyet Abony város polgármestere, Romhányiné dr. Balogh Edit is üdvözölte. Gaál Tímea középfokú tanulmányait Szolnokon folytatta, majd ezt követően a Szegedi Tudományegyetemre járt, de gyermekkorát Abonyban töltötte. A polgármester asszony is kifejezte köszönetét, hogy hű maradt a településünkhöz, Abonyt képviselte ezen a rangos megmérettetésen, növelve így annak nimbuszát.
– Boldog vagyok, hogy itthon is büszkék rám, és arra, hogy egy kis városból elindulva ilyen szép eredményt érhettem el. Nagyon jó érzés volt a régi ismerősök arcát látni, akikhez ugyanolyan szeretettel és mosollyal fordultam, mint régen. Minden szép emlék előtört belőlem, amiket ebben a városban éltem meg. Ezeknek köszönhetem, hogy az vagyok ma, aki – nyilatkozta Tímea.
img_2011.jpgAz interjú során a fiatal lány beszélt az élményeiről, a versenybe fektetett rengeteg munkáról, illetve kitartásra buzdította a helyi fiatalokat is. Ezt követően a megjelenteknek alkalmuk volt beszélgetni, közös fényképet készíteni vele, illetve aláírást is kérhettek.
Abony Város Önkormányzata, a nyilvános interjún közreműködő Abonyi Lajos Művelődési Ház, Könyvtár és Múzeumi Kiállítóhely valamennyi munkatársa, illetve a lakosság nevében is további sok sikert kívánok neki, illetve élményekben gazdag évet az udvarhölgyi teendőihez!
 
Jandácsik Pál
Fotók: Borsányi János
(A galéria megtekintéséhez kattintson a fotókra)Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://mentes.abony.hu/news.php?extend.5836 )