Hír: Más autójával okozott balesetet egy abonyi férfi
(Kategória: közbiztonsági hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2019 május 06 hétfő - 12:25:49


   Az abonyi rendőrök elfogták azt a férfit, aki Abonyban a sértett őrizetlenül hagyott tehergépkocsiját elvitte, majd azzal balesetet okozott. A Ceglédi Rendőrkapitányság az ügyben a nyomozást bíróság elé állítási javaslattal befejezte.

   A nyomozás adatai szerint a 24 éves férfi 2019. május 3-án 19 óra 40 perc körül a sértett Abony, Vasút úton lezáratlan állapotban leparkolt és őrizetlenül hagyott Kia típusú tehergépkocsijába beült, majd azt indítókulccsal beindította, és elhajtott a helyszínről. Ezt észlelte a gépkocsi tulajdonosa és annak rokona, akik követni kezdték a ceglédi férfit, aki néhány méter megtétele után egy ingatlan kerítésnek csapódott, majd a megrongálódott járművet hátrahagyva gyalog elmenekült a helyszínről. Az esetről a sértett értesítette a rendőrséget. Az abonyi rendőrök a férfit a helyszín közelében elfogták, és előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

   A Ceglédi Rendőrkapitányság a helyi lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal az illetékes bíróságnak megküldte - tájékoztatta lapunkat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotók: police.huEzen hír származási helye: abony.hu
( http://mentes.abony.hu/news.php?extend.5734 )