Hír: Dirnerné Tóth Sára kapta idén az „Abony Város Szociális Gondoskodásért” kitüntetést
(Kategória: Akikre büszkék vagyunk)
Küldte: Sajtóreferens
2018 december 13 csütörtök - 20:19:00


   A hagyományokhoz híven az idei esztendőben is az ünnepi Képviselő-testületi ülésen adták át a városi kitüntetéseket. A 2018. december 13-án megtartott díszülésen Dirnerné Tóth Sára, a Humán Szolgáltató Központ munkatársa kimagasló tevékenysége elismeréseként „Abony Város Szociális Gondoskodásért” kitüntetésben részesült.

   A Képviselő-testület által a 2018. december 3-i zárt ülésen adományozott városi elismerést Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony, dr. Nagy Péter jegyző úr és dr. Gáspár Anita aljegyző asszony plakett, oklevél és pénzjutalom kíséretében adták át Dirnerné Tóth Sára részére. A díjazott méltatását polgármester asszony ismertette, melyet az alábbiakban olvashatnak:

Nagyításért kattintson a képekre!
Dirnerné Tóth Sára 1985-től 2012-ig az abonyi idősek bentlakásos otthonában dolgozott egészen az otthon bezárásig. A bentlakó emberek nagyon kedvelték, munkájára minden helyzetben lehetett számítani. 2012-től a házi segítségnyújtásban dolgozik, gondozza a rászorulókat, segíti őket mindennapi életvitelükben. 2015-től az idősek klubja, a Rózsakert Nyugdíjas Klub vezetője. A magányos idős emberek számára életerőt és lendületet ad. Minden hónapban rendezvényt szervez, az évenkénti közös kirándulásról gondoskodik. Minden nagyobb ünnep előtt kigondolja az ajándéktárgyakat, ötleteit, kreativitásának köszönhetően az idősek meg is valósítják. Az idősgondozás mellett az intézmény által szervezett nyári gyermektáborokban is tyúkanyóként tevékenykedik. Sára 2019-ben nyugdíjba megy. Közel négy évtizedes munkája elismeréseként kapja az Abony Város Szociális Gondoskodásért díjat.   

Abony Város Önkormányzata nevében szívből gratulálunk Dirnerné Tóth Sárának a kitüntetéshez! Nyugdíjas éveiben további jó egészséget, sok boldogságot kívánunk!    
 
Darányi Erika


Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://mentes.abony.hu/news.php?extend.5468 )