POZÍCIÓ --->   Hírek


A napokban köttetett meg az a szerződés, mely szerint az Abonyi Kézilabda Club 4,5 millió forintos TAO támogatást kap a SHOWTRADE Kft- től, melynek az ügyvezetője Járdány Barna, pénzügyi igazgatója Széles Attila. 


Lapunknak Bárány József, az Abonyi Kézilabda Club elnöke elmondta, hogy nagyon nagy boldogság az, hogy Pető Zsolt polgármester, és Járdány Vanda települési képviselő közbenjárására Járdány Barna cége nekik adta a Társasági Adójának egy részét, 4,5 millió forintot.

„ Nagyon örülünk, szinte hihetetlen, ez fantasztikus dolog! Köszönöm mindenkinek a segítséget, aki tett azért, hogy ezt az összeget mi kaphassuk meg. A mai világban nagyon ritka az, amikor valaki teljesen önzetlenül adakozik! Mindenképp az utánpótlás csapataink versenyeztetése és utaztatása az ami a legtöbb pénzt felemészti nálunk. Hét utánpótlás csapatot versenyeztetünk, ami számunkra igen nagy dolog, viszont ezek költség szempontjából igen komoly összegek. 

Erre fordítjuk a kapott támogatás többségét. A jövő év elején egy up tornát is szeretnénk szervezni, ami több korosztályt is érint. Emellett olyan további eszközök vásárlása is cél, melyekkel a lehető legjobb edzésmunkát tudnak végezni a gyerekek. Nagyon boldog vagyok, hogy ezzel az anyagi segítséggel erősödni fog az utánpótlás nevelési munka.”- mondta el lapunknak Bárány József clubelnök 


Megkérdeztük Járdány Barnát is a TAO támogatás Abonyba való utalásának miértjéről:

 „Mindenesetre, ha nem is élek már vagy 20 éve Abonyban, abonyinak vallom magam. Örülök a mostani önkormányzati változásoknak, jól látható azonnali eredményei vannak. Ha tudjuk ezt segíteni, és most úgy hogy az abonyi sportéletet támogatjuk, akkor miért ne tennénk? Nem akartuk mi ezt nagydobra verni, nem is ezért csináltuk! Az igazság az, hogy évek óta oda utaltuk a TAO-t ahol a fiam is játszik, de őszintén szólva nagyon rosszul esett, hogy annyit sem mondtak, hogy „kakukk”, és még a telefont sem vették fel.... Pedig csak meg akartuk kérdezni, hogy megkapták-e a pénzt. Abban biztos vagyok már most is, hogy Abonyban a kézilabdásoknál remek helyen van a támogatást! Ezúttal is kívánok nekik sok szép sportsikert! HAJRÁ ABONY!”

Lejegyezte: Lőrinczy VeronikaTanulság: Abonyt valóban felrázták! A városvezetésnek fontosak a civilek! A vállalkozók pedig szívesen adakoznak, mert tudják, hogy jó helyre kerül a támogatásuk. Így érdemes!
   
Hozzászólás: 0 Írta Lőrinczy Veronika  /   2019.december.21.szombat - 15:23:36
Nyomtatóbarát változat email valakinek