POZÍCIÓ --->   Hírek


Mindannyian várjuk a karácsonyt, de vannak, akik ilyenkor valóban csak a karácsonyi csodában reménykedhetnek. 


Abonyban és környékén idén ez a csoda tényleg eljön, hiszen december 19. és 23. között az Abonett karácsonyi angyalai adománycsomaggal kopogtatnak be több mint harminc családhoz és helyi lakoshoz, akik rossz körülmények között élnek. 

Olyan családokat, egyedül élő embereket választottak ki a cég dolgozói, akiknek szükségük van a segítségre, az élelemre, a meleg ruhára. Összeállítottak számukra egy karácsonyi csomagot, amelybe az alapvető élelmiszerek (mint például liszt, cukor, gyümölcs) mellé egy kis édesség és karácsonyi finomság, valamint használt, de jó állapotú meleg ruhák is kerültek. 

A kiválasztott családokat személyesen is ismerik az Abonett munkatársai, éppen ezért tudják, mennyire nagy szükségük van az adományokra. A csomagokat a cég dolgozói viszik el a családokhoz, valamint azokhoz, akik teljesen egyedül vannak, és talán senki másra nem számíthatnak. Mindannyiukat előre értesítették, hogy érkeznek majd és meglepetéssel készülnek számukra. Minden abonettes kolléga maga keresi fel azt a családot vagy abonyi lakost, akit ő ajánlott az adományra. Fontos volt számunkra, hogy a meghittsége és családiassága megmaradjon a kezdeményezésnek. 


Amikor a testvéremmel Ákossal – aki a cégvezetésben is társam - közösen elhatároztuk, hogy kollégáinkat bevonva segítünk, a célunk az volt, hogy a közvetlen környezetünkben nehéz körülmények között élőknek tegyük boldogabbá az ünnepeket. Így, hogy ennek megvalósításán a teljes cég együtt dolgozott, az egész közösségi élménnyé vált. – mondta Szebeni Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója. December 16-án tehát az Abonett angyalok útra kelnek és elviszik az adományt ehhez a harminc abonyi családhoz és lakoshoz.
   
Hozzászólás: 0 Írta Lőrinczy Veronika  /   2019.december.12.csütörtök - 11:56:11
Nyomtatóbarát változat email valakinek