POZÍCIÓ --->   Hírek


pickpocketproof-clothing-hero-1400x500.jpgEgy diák számára nincs is szebb annál a napnál, mint mikor vége az iskolának. A nyári szünet alatt is számos veszély leselkedhet ránk.
Kedves Szülők, kedves Gyerekek néhány jó tanács a nyárra.
- Megszokott, hogy mindent kiposztolunk a közösségi oldalakra. Amennyiben nyaralásra megy a család, a nyaralási képeket ne a nyaralás alatt töltsd fel, hanem akkor, ha nyaralásról hazatértél.
- „Jaj, úgy élvezem én a strandot”, de csak akkor, ha az összes értékünk megmarad. Vigyázzunk értékeinkre a strandon, ne hagyjuk őrizetlenül személyes holmijainkat!
- Kirándulás, strandolás alkalmával csak annyi készpénzt tartsunk magunknál, ami feltétlenül szükséges.
- Telefon nélkül egy lépést sem??! A nyári fürdőzések alkalmával nem célszerű magunkkal vinni telefonunk, ha mégis, akkor béreljünk szekrényt, ha van erre mód.
- Ha nyaralni megyünk, kérjük meg szomszédjainkat, hogy vigyázzanak ingatlanunkra, fordított esetben mi is tegyük ugyanezt.
- Lassan itt a forróság, ha elmegyünk otthonról, csukjuk be a nyílászárókat, ne adjunk esélyt az elkövetőknek. A nyári meleg éjszakákon is, csak úgy aludjunk nyitott ablaknál, ha az nem az utcára nyílik.
- Világosítsuk fel a gyermekeinket, ha egyedül tartózkodnak otthon, kit értesítsenek baj esetén, mivel otthon is történhet baleset.

Kellemes időtöltést kíván a Ceglédi Rendőrkapitányság.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.június.13.csütörtök - 11:32:34
Nyomtatóbarát változat email valakinek