POZÍCIÓ --->   Hírek


img_6162.jpgA Varga István Városi Sportcsarnok immár XXI. alkalommal rendezte meg az Erős Emberek Versenyét június 9-én, vasárnap. A hagyományosan Pünkösdkor szervezett rendezvényen a tikkasztó meleg ellenére szép számmal vettek részt az érdeklődők, akik a szurkolásukkal doppingolták a sportolókat a nehezebbnél nehezebb erőpróbák során. Már a látvány is megizzasztott mindenkit – hiszen a versenyzők egytől egyig az elért pontszámoktól és helyezésektől függetlenül emberfeletti erőről tettek tanúbizonyságot.
A fekvenyomásban Jancsovics Tivadar lett a győztes, a teherautó húzásban Mező Sándor bizonyult a legjobbnak, a gumiborításban pedig Dezső Martin. Egy súlyokkal megpakolt Opel Corsa személygépkocsi megemelésében Komáromi Péter remekelt. Az Apolló húzásban Mező Sándor és Jancsovics Tivadar között holtverseny alakult ki, de a verseny szellemében az utóbbi versenyző felajánlotta Mező Sándornak az első helyezést. A vegyes számban ugyancsak Jancsovics Tivadar győzedelmeskedett.

img_6170.jpg
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A pontszámok összesítése nagyon szoros eredményt hozott. Mindössze fél pont választotta el a dobogósokat.
A következőképpen alakult a verseny lezárása:
I. helyezett: Komáromi Péter: 37 pont
II. helyezett: Jancsovics Tivadar: 36,5 pont
III.helyezett: Dezső Martin: 36 pont
IV. Kiss Gábor: 31,5 pont
V. Mező Sándor: 28, 5 pont
VI. Zsilák Szilveszter: 16,5 pont
VII. Tari Péter: 16 pont
VIII. Kóté Mihály: 6 pont


img_6577.jpg
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendezvény sikeres megvalósításában szabadidejének önkéntes felhasználásával számos ember nyújtott kiváló szakmai segítséget; többek között a versenyszámokhoz szükséges eszközök beszerzésében és szállításában. Nélkülük nem lett volna ilyen színvonalas a program. Köszönjük Ulviczki Mihálynak, Orján Attilának, Retkes Pálnak, Vígh Zoltánnak, Bárány Józsefnek és Habara Istvánnak!
A rendezvény támogatói Abony Város Önkormányzata, az SGN-STEEL Kft., a Generál-Kontakt Bt., az Opel Gyulai Márkaszerviz (Cegléd), a Taverna Söröző és Pizzéria, az Agropont Kertészeti Szaküzlet, Nyitrai László faipari vállalkozó, az Erzsébet Sportclub kondicionáló terme, a Sass család és a Gedi-Press Digitális Nyomda és Reklámstúdió voltak.
Abony Város Önkormányzata nevében is gratulálok valamennyi versenyzőnek, akik részt vettek ezen a megmérettetésen, a szervezőknek, hogy ismét egy színvonalas sporteseménnyel gazdagították a várost, továbbá köszönjük valamennyi támogatónak, illetve nézőnek, akik jelenlétükkel erősítették „Abony legerősebbjeinek” erőnlétét.

Cikk: Jandácsik Pál
Forrás: Sárkányné Bálint Mária, intézményvezető
Fotók: Borsányi János  
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.június.12.szerda - 20:29:46
Nyomtatóbarát változat email valakinek