POZÍCIÓ --->   Hírek


abony_cimerr.jpg1.) Abony Város Önkormányzata pályázatot ír ki a költségvetési rendeletben jóváhagyott 6.000.000 Ft keretösszeg erejéig 2019 évre a lakossági kezdeményezésre önkormányzati támogatással megvalósuló járdaépítésre, járdafelújításra.

2.) A pályázatnak tartalmaznia kell a rendelet 1. mellékletében foglalt pályázati adatlapot, a rendelet 2. § (4) bekezdés c) pontja szerinti térképmásolatot és a rendelet 2. mellékletében foglalt nyilatkozatot.

3.) A pályázatokat lezárt borítékban – feltüntetve az évet és a pályázat fajtáját 2019. évi lakossági járdaépítés/járdafelújítás”.
A pályázatok beadásának határideje: minden év február 15-től szeptember 30-ig.
Helye: Abony Város Polgármesteri Hivatal (2740. Abony, Kossuth tér 1.)

4.) Az önkormányzati támogatás mértéke a kivitelezéshez szükséges építési anyag (homok, kavics, cement, térkő) számlájának megtérítése 4.500.-Ft/m2 (bruttó) összeghatárig.

5.) A pályázatokat, benyújtást követően, folyamatosan, Abony Város Önkormányzatának Képviselő Testülete munkarend szerinti ülésein bírálja el.   A pályázati adatlap átvehető ügyfélfogadási időben a Településfejlesztési Osztályon vagy letölthető ITT.

Abony Város Önkormányzata
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.június.05.szerda - 13:26:55
Nyomtatóbarát változat email valakinek