POZÍCIÓ --->   Hírek


   A hagyományokhoz híven az idei esztendőben is az ünnepi Képviselő-testületi ülésen adták át a városi kitüntetéseket. A 2018. december 13-án megtartott díszülésen az Innoven Kft-nek adományozták az „Az Év Vállalkozója” kitüntetést a közétkeztetésben és a vendéglátásban nyújtott kimagasló tevékenységük elismeréseként.

   A Képviselő-testület által a 2018. december 3-i zárt ülésen adományozott városi elismerést Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony, dr. Nagy Péter jegyző és dr. Gáspár Anita aljegyző asszony plakett és oklevél kíséretében adták át Fekete Tibor ügyvezető úrnak és Szabadosné Fekete Marianna ügyvezető asszonynak. A díjazott vállalkozás méltatását polgármester asszony ismertette, melyet az alábbiakban olvashatnak:

Nagyításért kattintson a képekre!

Fekete Tibor és Szabadosné Fekete Marianna által vezetett kft. családi vállalkozásként indult 1993-ban a strandbüfé üzemeltetésével. 2000-ben a vállalkozás pályázat útján elnyerte a városi közétkeztetés biztosítását. Az azóta eltelt időszakban az Innoven Kft. dinamikusan fejlődött, nemcsak Abony, hanem a térség és a szomszédos Jászság meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A cég neve egyben a vállalkozás célját, mottóját is meghatározza: innováció a vendéglátásban.   A gyorsan változó világgal együtt halad Fekete Tibor vállalkozása. A régi hagyományos ételek elkészítése mellett új, korszerű ételek elkészítését, új technológiák alkalmazásával végzik. A vendéglátás és közétkeztetés terén a cég országosan jegyzett, a magas színvonalú technológia alkalmazása és a kiváló minőség miatt. Konyháit bemutató műhelyként tartják számon.  A vállalkozás a „Tehetségek továbbléptetése a konyhában” program keretében szakácssegédeket képez, irányít.

Jelenleg 3000 gyermek és 500 felnőtt közétkeztetését biztosítja Abonyban. Az elmúlt évek alatt több száz lakodalom, rendezvény vendéglátója volt. A profi vállalkozás a magas színvonalú szakmai feladat mellett komoly szerepet vállal a helyi kulturális, sport és közélet támogatásában is.

2010-ben a cég alapítója Abonyiak Abonyért díjban részesült, idén a vállalkozás az Év Vállalkozója címet kapta.

Abony Város Önkormányzata nevében szívből gratulálunk a kitüntetéshez az Innoven Kft. vezetésének és valamennyi munkatársának! További színvonalas munkát kívánunk!

Darányi Erika


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.december.13.csütörtök - 20:44:32
Nyomtatóbarát változat email valakinek