POZÍCIÓ --->   Hírek


   A hagyományokhoz híven az idei esztendőben is az ünnepi Képviselő-testületi ülésen adták át a városi kitüntetéseket. A 2018. december 13-án megtartott díszülésen Gulyás Pál r. alezredes, az Abonyi Rendőrőrs parancsnoka kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként vehette át az „Abony Közbiztonságáért” kitüntetést.
 
   A Képviselő-testület által a 2018. december 3-i zárt ülésen adományozott városi elismerést Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony, dr. Nagy Péter jegyző úr és dr. Gáspár Anita aljegyző asszony plakett, oklevél és pénzjutalom kíséretében adták át Gulyás Pál r. alezredes részére. A díjazott méltatását polgármester asszony ismertette, melyet az alábbiakban olvashatnak:
 
Nagyításért kattintson a képekre!

 
 
Gulyás Pál rendőri szolgálatát 1991-ben a Ceglédi Rendőrkapitányságon kezdte. 2007-től a bűnügyi osztály vezetője és a rendőrkapitány helyettese. 2015. május 01-től az Abonyi Rendőrőrs parancsnoka. A három és fél éves vezetése alatt a közbiztonság jelentősen javult Abonyban. Az elkövetett és ismertté vált bűncselekmények száma harmadára, a vagyon elleni bűncselekmények száma tizedére csökkent. A rendőrőrsön dolgozó állomány körében szakmai felkészültsége, vezetői tevékenysége alapján tisztelet övezi. Gulyás Pál rendőr alezredes idén töltötte be 50. életévét, melynek több mint felét, 27 évet rendőri szolgálatban töltötte. Példás családapa, két fiúgyermeket nevel feleségével. Gyermekei szintén a rendőri pályát választották. Az elismerés egyértelmű jelzése annak, hogy Abony Város Önkormányzata és lakossága igényt tart alezredes úr felelősségteljes munkájára.

Abony Város Önkormányzata nevében szívből gratulálunk Gulyás Pál r. alezredesnek a kitüntetéshez, és további eredményes munkát kívánunk!    

Darányi Erika


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.december.13.csütörtök - 20:05:22
Nyomtatóbarát változat email valakinek