POZÍCIÓ --->   Hírek


   A hagyományokhoz híven az idei esztendőben is az ünnepi Képviselő-testületi ülésen adták át a városi kitüntetéseket. A 2018. december 13-án megtartott díszülésen, 2018. évi sporteredményei elismeréseként „Abony Város Sportolója” kitüntetést vehetett át Soós Fanni Kinga, a Fergeteg Sportegyesület versenyzője.
 
   A Képviselő-testület által a 2018. december 3-i zárt ülésen adományozott városi elismerést plakett, oklevél és pénzjutalom kíséretében Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony, dr. Nagy Péter jegyző úr és dr. Gáspár Anita aljegyző adták át Soós Fanni részére. A díjazottat Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony méltatta, melyet az alábbiakban olvashatnak:

Nagyításért kattintson a képekre!

 
 
 
Soós Fanni Kinga a Pécsi Tudományegyetem államilag támogatott pszichológia szakán első éves hallgató. Fanni a Fonyód Triatlon EB válogatón elért helyezésével és Baján az Országos Bajnokságon elért I. helyezésével kivívta az Európa Bajnokságon való indulás jogát. A tiszaújvárosi Európa Kupán 3. helyezést ért el, mely jó felkészülés volt az EB-re. Az Észtországban rendezett Európa Bajnokságon első magyarként, egyéniben 15. lett, valamint váltóban 5. helyezést ért el, amellyel kvalifikálta magát az Ausztráliában megrendezett világbajnokságra. A világbajnokságon 41. helyezést ért el. Soós Fanni a 2018. évi eredményei alapján a magyar triatlon ranglista I. helyezettje, az Európa Kupa sorozat 11. helyezettje lett. 
 
Abony Város Önkormányzata nevében szívből gratulálunk Soós Fanninak a kitüntetéshez, és további szép sikereket kívánunk!
 
Darányi Erika
 
 


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.december.13.csütörtök - 19:08:46
Nyomtatóbarát változat email valakinek