POZÍCIÓ --->   Hírek


   A hagyományokhoz híven az idei esztendőben is az ünnepi Képviselő-testületi ülésen adták át a városi kitüntetéseket. A 2018. december 13-án megtartott díszülésen, 2018. évi sporteredményei elismeréseként „Abony Város Sportolója” kitüntetést kapott Speckner Anna, az Abonyi Torna- és Akrobatika Klub versenyzője.
 
   A Képviselő-testület által a 2018. december 3-i zárt ülésen adományozott városi elismerést plakett, oklevél és pénzjutalom kíséretében Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony, dr. Nagy Péter jegyző úr és dr. Gáspár Anita aljegyző adták át Speckner Anna részére. A díjazottat Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony méltatta, melyet az alábbiakban olvashatnak:

Nagyításért kattintson a képekre!

Köszönjük a fotókat Antal Péternek!

Speckner Anna több mint 10 éve akrobatikus tornázik. Magyar Bajnoki éremmel és számos országos helyezéssel büszkélkedhet. Nemzetközi kategóriába tartozó korosztályban indult női hármasban Bajtai Evelinnel és Vágó Lucával. Tavaly a Magyar Bajnokság 3. helyezettje, idén a Magyar bajnokság 4. helyezettje lett. Országos versenyen, a Fradi Kupán 3., az Abony Kupán 2. lett. A kiváló sporteredmények mellett tanulásban is kiemelkedő teljesítmény nyújt.

Abony Város Önkormányzata nevében szívből gratulálunk Speckner Annának a kitüntetéshez, és további szép sikereket kívánunk!

Darányi Erika

   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.december.13.csütörtök - 18:53:54
Nyomtatóbarát változat email valakinek