POZÍCIÓ --->   Hírek


   A hagyományokhoz híven az idei esztendőben is az ünnepi Képviselő-testületi ülésen adták át a városi kitüntetéseket. A 2018. december 13-án megtartott díszülésen, 2018. évi sporteredményei elismeréseként „Abony Város Sportolója” kitüntetésben részesült S. Tóth Dorka, az Abonyi Torna- és Akrobatika Klub versenyzője.
 
   A Képviselő-testület által a 2018. december 3-i zárt ülésen adományozott városi elismerést plakett, oklevél és pénzjutalom kíséretében Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony, dr. Nagy Péter jegyző úr és dr. Gáspár Anita aljegyző asszony adták át S. Tóth Dorka részére. A díjazottat Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony méltatta, melyet az alábbiakban olvashatnak:

Nagyításért kattintson a képekre!

 
Fotók: Antal Péter, abony.hu

S. Tóth Dorka óvodás kora óta sportol a Torna Akrobatika Klub színeiben. Fiatal kora ellenére felsőként és tartóként is számtalan sikeres eredménnyel büszkélkedhet, köztük egy Magyar Bajnoki aranyéremmel is. Sérülés és párcsere miatt többször kellett szinte a nulláról újrakezdenie, de mindig kitartóan dolgozott és segítette társait. 2017-ben újonc leány párosban országos versenyeken, a Fradi Kupán és az Abony Kupán 1. helyezést, a Magyar Bajnokságban 3. helyezést ért el. Idén az országos versenyeken, serdülő női hármasban, a Fradi kupán 3., és az Abony Kupán szintén 3. helyezést ért el.
 
Abony Város Önkormányzata nevében szívből gratulálunk S. Tóth Dorkának a kitüntetéshez, és további szép sikereket kívánunk!

Darányi Erika
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.december.13.csütörtök - 18:37:41
Nyomtatóbarát változat email valakinek