POZÍCIÓ --->   Hírek


"Virág vagyok és tüdőtranszplantált atléta: 15 éves múltam, a nagyszüleimmel élek Szolnokon. Cisztás fibrózissal születtem, emiatt 8 éves koromban - 2009-ben - tüdőátültetésem volt Bécsben. Azóta cukorbeteg lettem, de megtanultam a szabályokat és a szurkálást, és minden rendben van.
 
Két éve atletizálok a Trappancs csapatában, tavaly a Szervátültetettek Európa Bajnokságán nyertem három aranyérmet. És most meghatódva láttam, hogy indult egy kampány azért, hogy mi, a gyerekcsapat is ott lehessünk a Szervátültetettek Világbajnokságán, ami Malagában lesz június végén. Nekem MINDEN ÁLMOM ez! Mivel a nagyszüleim elég idősek és pont elég bajuk van velem a korom és a rendszeres edzésre hurcolásom miatt, nem szeretném őket azzal terhelni, hogy vigyenek el valamelyik nagykövetes futóversenyre, bár persze bármelyiken szívesen futnék. 

A Trappancs nagykövetének beállva inkább egy egyéni vállalást teszek: ha sikerül kijutnom a világbajnokságra, akkor június 30-án vagy legkésőbb július 01-én szerzek legalább egy érmet az atlétikapályán. Lehetőleg aranyat! Nagyon szeretnék a dobogón állni egy ekkora versenyen. Kérlek, hogy támogasd a Szervátültetettek Világbajnokságára való kijutásomat akár egy kóla vagy egy mozijegy árával! A nevezési díj utazással együtt 450 000 Ft, ennek a felét szeretném összegyűjteni a Trappancs Egyesületnek. A zsebpénzemet is szívesen odaadom, de azt mondták, hogy azt nem kérik. SEGÍTESZ?"
 
Ha tehetik, segítsenek Virágnak, hogy valóra válhasson álma!
 
 
Kapcsolódó hírek:
 
Forrás és fotó: trappancs.hu, jougyekert.hu
 


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.május.23.kedd - 14:19:48
Nyomtatóbarát változat email valakinek