POZÍCIÓ --->   Hírek


rozsdas_kft_abony_fenntarthatosagi_nap_abony.hu_2016.jpgKiállítóként kapott meghívást az abonyi Rozsdás Kft. a 9. Fenntarthatósági Napra, melyet szeptember utolsó szombatján rendeztek meg Budapesten.
 
Mi az a Fenntarthatósági Nap? Egy olyan fesztiválkonferencia, ahol a szakmai beszélgetések, kiállítások fő célcsoportja a fiatalok. Amiben mindez különbözik más szakmai eseménytől, az a lendület, az interaktivitás, a hiperaktivitás, és a komplexitás.
 
 
A kiállításon a vállalkozás által, újrahasznosított fémhulladékokból készített, „Scrap Art” névre keresztelt köztéri tárgyakat mustrálhatták meg a látogatók. A jeles alkalomból újdonságokkal is készültek, melyek ezúttal a zene és a sport köré összpontosultak. Most volt a premierje a teniszütőknek, a mini kerékpárpályának, és a focilabdának, de a zongora is helyet követelt magának, elmaradhatatlan társával, a csellóval együtt. Az összes tárgyukat természetesen nem tudták bemutatni, hiszen mára nagyon széles spektrumon mozog a termékválasztékuk, 2015 óta számtalan alkalmatosság készült Abonyban. A céget Antal Sándor, Antal Sándorné és Antal Gábor képviselte a bemutatón.

Pozitívan, lelkesen fogadták a látogatók a Scrap Art család tagjait, rengetegen fényképezkedtek a zongoránál, a csellónál, és sokan gratuláltak a termékekhez is.
 
- Nagy volt az érdeklődés a köztéri tárgyaink iránt, az újdonság erejével hatott az emberek számára. Külföldi érdeklődőnk is volt, és megjelentek olyanok is, akik már látták a tárgyainkat máshol, de személyesen még nem találkoztak velünk - számolt be az abony.hu-nak Antal Sándorné, a Rozsdás Kft. egyik tulajdonosa.
 
A 2015. év legjobb vállalkozás nemzetközi díj nyertese, és az „Év Vállalkozója” díjjal Abony városában kitüntetett cég folyamatosan részt vesz külföldi és hazai kiállításokon, fesztiválokon.
 
Darányi Erika
 
Fotó: Rozsdás Kft.

Kapcsolódó hírek:


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2016.szeptember.27.kedd - 11:48:42
Nyomtatóbarát változat email valakinek