POZÍCIÓ --->   Hírek


rozsdaskft_abony_eger_kozteri_szobrok_scrap_art_abony.hu_2016.jpg2016. július 7-10. között tartották a XX. Egri Bikavér Ünnepet Egerben, ahol az abonyi Rozsdás Kft. köztéri tárgyait is megtekinthették az érdeklődők. Júniusban Szolnokon, a Tiszavirág Fesztiválon állították ki a szobrokat.
 
A köztéri alkalmatosságok igen nagy látványosságot nyújtanak, hiszen akár három méter magasak és három méter szélesek is lehetnek. A szobrok gyártását 2015-ben kezdte meg a vállalkozás. A tárgyak egyedisége nem csak extra méretükből adódik, különlegességük, hogy fémhulladékokból, környezetkímélő módon állítják elő azokat.
 
Nézze meg a képgalériát a fotóra kattintva.


A „Scrap Art” fantázianévre keresztelt tárgyak fogadtatása nagyon pozitív volt a fesztiválozók körében – tudtam meg Antal Sándornétól, a Rozsdás Kft. egyik tulajdonosától.
rozsdaskft_abony_eger_kozteri_szobrok_okospad_scrap_art_abony.hu_2016.jpg
Scrap Art IoT, azaz „Okospad”
 
A 2015. év legjobb vállalkozás nemzetközi díj nyertese, és az „Év Vállalkozója” díjjal Abony városában kitüntetett cég folyamatosan részt vesz külföldi és hazai kiállításokon, fesztiválokon, és a köztéri szobrok értékesítése is beindult. Nemrégiben az amerikai Eagle Ottawa magyar vállalatától kaptak megbízást egy fémhulladékból kialakított fal elkészítésére és egy kifordított autóülést ábrázoló szoborra, amely a cég fő tevékenységét hivatott szimbolizálni.
  
Sok sikert kívánunk a gyártáshoz és az értékesítéshez!
 
A tárgyak egyébként megtekinthetők személyesen, és megvásárolhatók helyben, az Abony, Baross Gábor út 2. szám alatt, a vállalkozás székhelyén.
 
Darányi Erika
Fotók: Rozsdás Kft.
 
Kapcsolódó hírek:


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2016.augusztus.25.csütörtök - 17:56:08
Nyomtatóbarát változat email valakinek