POZÍCIÓ --->   Hírek


- Nagy örömmel jelentjük be, hogy megállapodás született a B-D Motorsport Kft. és a Tóth Motorsport Egyesület között – tájékoztatta lapunkat Tóth Sándor, az egyesület elnöke.
 
A 2016-os szezonban ifj. Tóth Sándor egy a számos Világ- és Európa bajnoki címet felmutató OTK Group által fejlesztett, Benkő Ádám és csapata által felkészített EXPRIT Noesis MY15 – Rotax Max Evo gokarttal fog harcba szállni a Mezőhegyi Gokart Kupa futamain.

- A napokban az erőnléti, koordinációs, egyensúlyfejlesztő és szimulátoros edzések mellett végre a versenypályán is megkezdtük a felkészülést az előttünk álló szezonra. Kecskeméten egy egész napos teszten vettünk részt, melyen több mint 150 kört, azaz kb. 140 km-t sikerült teljesíteni. A teszt egyelőre nem a köridőkről, hanem a technika, a pálya megismeréséről, az ideális ívek, féktávok megtalálásáról és begyakorlásáról szólt. Külön köszönet Benkő Ádámnak, aki egész napos kitartó munkájával segítette a felkészülést. A reggel 8-tól délután 5-ig tartó teszt rendkívül eredményesen és nagyon jó hangulatban telt, a kitűzött célokat sikerült elérni, teljesíteni. Az eredmények több mint bíztatóak! Köszönjük B-D Motorsport, Benkő Ádám! – tette hozzá Tóth Sándor.
 
Gratulálunk, és sikeres futamokat kívánunk ifj. Tóth Sándornak.
 
Darányi Erika
Fotó: Tóth Motorsport Egyesület


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2016.február.08.hétfő - 21:40:29
Nyomtatóbarát változat email valakinek