POZÍCIÓ --->   HírekPályázati kiírás

Társadalmi szervezetek 2009. évi önkormányzati támogatására    

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki 2009. évi önkormányzati támogatás igénylésére az alábbi társadalmi szervezetek részére:

-                   Abony város közigazgatási területén bejegyzett székhellyel rendelkező társadalmi szervezetek

-                   társadalmi szervezetek részére, amelyeknek bejegyzett országos vagy regionális szervezetük a Abony város közigazgatási területén önálló szervezeti egységgel rendelkezik
Pályázatot a pályázati kiírás mellékletét képező pályázati adatlapon nyújthatnak be, amely beszerezhető a Polgármesteri Hivatalban, vagy letölthető az alábbi linkre kattintva:


pályázati adatlap.pdf


A pályázatok benyújtásának határideje: a megjelenést követő 15. nap.

A pályázat leadásának helye: Polgármesteri Hivatal Jegyzői Titkárság  

Pályázni a különböző versenyeken történő részvételre, útiköltségre, versenybírói, játékvezetői költségek (díjak), illetve az egyesület, civil szervezet mŰködési költségeinek támogatásra lehet.
A pályázatnak tartalmaznia kell a támogatott célt, az egyesület, szervezet bemutatását, tevékenységét, az elért eredményeket.  
A pályázatok elbírálásának határideje a benyújtási határidőt követő első Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság ülésének időpontja. A társadalmi szervezetek támogatási keretösszegét Abony Város Önkormányzat költségvetési rendelete tartalmazza.
A támogatás elosztásáról az Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság dönt. A döntésről a bizottság tájékoztatja a Képviselő-testületet, illetve minden pályázó írásban értesítést kap.    

Abony, 2009. augusztus 26.Romhányiné dr. Balogh Edit s. k.
polgármester        

   
Hozzászólás: 0 Írta Handi  /   2009.szeptember.02.szerda - 11:41:05
Nyomtatóbarát változat email valakinek