POZÍCIÓ --->   Hírek


Az elmúlt hétvégén szomszédvárosunkban léptünk pályára, a Ceglédi KKSE U23 csapata ellen, ahol nagy várakozások előzték meg mérkőzésünket. Ősszel, hazai pályán egy szoros mérkőzésen, egygólos győzelmet ünnepelhettünk és számítuttonk rá, hogy ezúttal mindent megtesznek a ceglédi fiatalok a győzelemért. A rendezők is igen kietettek magukért, hiszen a velünk tartó szurkolókat és hozzátartozókat, 20-30 fős vendégsereget külön figyelem övezte a mérkőzés ideje alatt, őket erősen megkülönböztetve a többi mérkőzésre kilátogató nézővel szemben. Ez elismerés is lehet, hogy tekintélyt parancsoló a csapatunk és szurkolóink jelenléte. Természetesen a rendezői csoportnak nem volt dolga, hiszen nem történt különösebb rendbontás. Ugyanakkor a hazaiak edzője, féltve csapatát a hangos, külső hatásoktól, szóvá tette a játékvezetők felé a lelátói hangulatot.

A két csapat között ezúttal is egy szoros mérkőzés zajlott, de a hazai részről nagyobb elszántság látszott a pályán. Az első félidőben, egy gyors iramú játékot játszottak a csapatok, kisebb-nagyobb hibákkal mindkét oldalon. A félidőben nem is lehetett tudni, hogy ki nyeri ezt a presztízsmérkőzést, hiszen 12:12 lett a félidei eredmény. A második félidő első 5 percében nálunk volt az előny (14:15). 
 
Aztán következő 5 percben jött egy rövidzárlat és máris futottunk az eredmény után. A Cegléd 4 góllal elugrott (19:15) és ez teljesen összezavarta csapatunkat. Nem volt irama támadójátékunknak, sok technikai hibát vétettünk, kihagytuk a helyzeteket és a védelem is teljesen szétesett. A hazai csapat még egy fokozattal feljebb tudott kapcsolni a mérkőzés végére. Mindent megpróbáltunk a hátrány ledolgozására, de sajnos a kivitelezésbe folyton hiba csúszott. A mérkőzés végeredménye 30:23 lett a Ceglédi KKSE U23 csapat javára. Játékosok: Almási A., Bagi S., Bárány J. (2), Bárány N., Benkucs Z.(2), Bugyi M. (2), Juhász I., Matócsi I.(1), Mádi Cs.(3), Megyes J. (4), Nagy A. (4), Tóth Z.(4), Újhelyi T.(1)
Kapusok: Medgyes Gábor, Pál István Köszönettel tartozunk ismét mindazon személyeknek, szurkolóinknak, akik ezúttal idegenben is bíztattak minket!   Ezen a hétvégén újra hazai pályán csapataink. Ellenfelünk a VSK Tököl csapati lesznek, akik felnőtt csapata, velünk azonos ponttal a 7. helyen áll, és aki legutóbb döntetlent játszott Cegléddel (29.29),valamint aki két gólos győzelmet szerzett ellenünk a 9. fordulóban. A Tököl junior csapata jelenleg a 9 helyen áll 6 ponttal, kiket otthonukban magabiztosan győztük le.   
 
Várunk minden kézilabda rajongót szombaton, hogy szurkolóinkkal együtt remek hangulat kerekedjen a mérkőzés mellé a Városi Sportcsarnokban. 
 
Hajrá Abony!


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2015.május.03.vasárnap - 19:51:22
Nyomtatóbarát változat email valakinek