POZÍCIÓ --->   Hírek

Tisztelt Választópolgárok!
 
Ha a 2009. június 7-ére kitűzött Európai Parlament tagjainak választása napján valamely választópolgár mozgásában gátolt, kérésére - Magyarországon - mozgóurna igénybevételével szavazhat.
Mozgóurna iránti igényét csak a választópolgár és csak írásban kérheti (neve, lakcíme, személyi száma feltüntetésével) a szavazás napja előtt 2009. június 6-án 16.00 óráig a Helyi Választási Irodán, a szavazás napján a   szavazókörben írásban   adatai pontos feltüntetésével és aláírásával ellátott bejelentésben.
 
FONTOS SZABÁLY, hogy aki igazolással rendelkezik és mozgóurnával szeretne szavazni, csak a kijelölt szavazókörben, azaz az 13. számú szavazókörben(2740 Abony, Kossuth tér 18. ) jelentheti be, mert csak ebből a szavazókörből tud hozzá a szavazatszámláló bizottság két tagja mozgóurnával kimenni.
 
Kérjük, hogy mozgóurna igényüket a szavazás napján olyan időpontban jelentsék be, (lehetőleg 16.00 óráig), hogy a szavazatszámláló bizottság 2 tagja még ki tudjon menni Önökhöz szavazatuk leadása érdekében a szavazás lezárását (19.00 óra) megelőzően.
 
 
Abony, 2009. június 2.
 
Dr. Németh Mónika   sk.
HVI vezető

   
Hozzászólás: 0 Írta Handi  /   2009.június.02.kedd - 10:18:27
Nyomtatóbarát változat email valakinek