POZÍCIÓ --->   Hírek


nepmuvelok20191.jpg2019. június 4-én Pest Megye Önkormányzatának a dísztermében a Pest Megyei Népművelők Egyesülete jubileumi gyűrűt és medaliont adományozott a szakmai területen dolgozó azon szakalkalmazottaknak, gazdasági és technikai munkatársaknak, akik 2014-ben, 2015-ben, 2016-ban, 2017-en, 2018-ban és 2019-ben ünnepelték Pest megyében eltöltött tíz, húsz, illetve harminc évüket, továbbá nyugdíjba vonulásukat.
A program során Kormos Balázs gitárművész, a Venti Chiavi Gitártrió tagja szórakoztatta a megjelenteket. Ezt követően Szabó István, Pest Megye Közgyűlésének elnöke mondott köszöntöt, majd Milyen Pest megyeinek lenni? című előadását tartotta meg Makra Borbála, a Pest Megyei Népművelők Egyesületének örökös tagja. Eredményeink, sikereink címmel összegző előadást tartott Tapodi Katalin, a Pest Megyei Népművelők Egyesületének elnöke.
Abonyból Fajkáné Hviszt Zsuzsanna, az Abonyi Lajos Művelődési Ház, Könyvtár és Múzeumi kiállítóhely igazgatóhelyettese volt jelen, aki a munkájában eltöltött harminc éves jubileumát ünnepelte, illetve Korbély Csabáné, az intézmény volt vezetője, aki jelenleg is aktív részt vállal Abony kulturális és közéletében, negyven éves jubileuma után vehette át az ezüstgyűrűjét. Szívből gratulálunk nekik, és kívánjuk, hogy még sokáig szolgálják városunk szellemi életét!

nepmuvelok20192.jpg
 
nepmuvelok20193.jpg
(Nagyításhoz kattintson a képekre!)

Cikk: Jandácsik Pál
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.június.18.kedd - 21:17:17
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák