POZÍCIÓ --->   Hírek


mavlogo.pngA MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóságot, hogy 2019. június 22-től 2019. június 28-ig, valamint 2019. július 01-től 2019 július 06-ig Kaba és Hajdúszoboszló állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!


 
 
KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.

   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.június.06.csütörtök - 14:19:17
Nyomtatóbarát változat email valakinek

pmrfk_lead_2_754.jpgA Ceglédi Rendőrkapitányság Abonyi Rendőrőrsön indult eljárás lopás vétség megalapozott gyanúja miatt egy 19 éves tápiószőlősi férfi ellen, aki a nyomozás adatai szerint 2019. május 26-án napközben egy tápiószőlősi ingatlan garázsából ellopott egy robogót.
A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét azonosították, majd 2019. május 30-án elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók megállapították, hogy a férfi a lopott motort egy tápiószentmártoni férfinak adta tovább, aki kábítószergyanús anyagot adott át részére fizetség fejében.
Az orgazdánál megtartott kutatás során a rendőrök megtalálták a lopott robogót szétszerelt állapotban, továbbá különböző kábítószergyanús anyagokat, valamint azok porciózásához szükséges tárgyakat is találtak.

drug.png

A rendőrök az 57 éves tápiószentmártoni férfit előállítását követően új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. május 31-én elrendelt.
A robogó ellopásával gyanúsított 19 éves férfi az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.
 
Forrás: police.hu
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.június.06.csütörtök - 13:48:36
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák