POZÍCIÓ --->   Hírek


   Május 12-én, Dömsödön volt az U12-es Gyermekbajnokság utolsó fordulója, ahol a szokásos módon kettő mérkőzést is játszottunk. 

   A Szigetszentmiklósi KSK I. ellen kezdtünk, végig nagyon szoros mérkőzés volt. A védekezésünk többször a helyén volt, támadásban is sokszor sikerült ziccer helyzeteket kialakítani, amit azonban sajnos többször kihagytunk. A mérkőzés végére sajnos elfogytunk, így az ellenfél győzött.

Szigetszentmiklósi KSK I. – Abonyi KC 18:15

A másik mérkőzést Diósdi DSE csapata ellen játszottuk, akik a kezdetektől jobbak voltak. Ezen a meccsen is voltak szép megoldások, de sajnos még sok hibával játszunk.

Abonyi KC – Diósdi DSE 15:24

   Összességében az egész évet nézve sokat fejlődtünk, támadójátékunk összeszedettebb, ami a góljaink számában is tükröződik. Védekezésünkben is van javulás, de még sokat kell tanulnunk. Reméljük, hogy az idei évad rengeteg tapasztalatot és élményt adott a játékosoknak! Hajrá Abony!

Abonyi Kézilabda Club
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.május.28.kedd - 15:50:05
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Az Egyedül Nem Megy Alapítvány idén is megszervezte hagyományos családi napját. Ez az általunk képviselt gyerekek, fiatalok és családtagjaik számára rendezett élménynap.

   Az idén Szarvasra, a Mini Magyarország  Makettparkba és Arborétumba látogattunk el. Gyönyörű napsütéses időben volt részünk. Először az interaktív makettpark látnivalóit csodálhattuk meg, ahol mindenkinek akadt kedvenc épülete. Jót beszélgettünk, hogy ki hol járt már és ki hová szeretne még eljutni, ha lehetősége adódik. Sétahajóztunk egyet a holt Kőrösön, a „hajóskapitány” már nagyon várt bennünket – Abonyban dolgozott pár évet -, üdvözletét küldi és mindenkit szeretettel vár. A hajón idegenvezetésben volt részünk, sok mindent megtudtunk a város és az arborétum történetéről. Láttunk teknősöket és gyönyörű madarakat. Szívesen tettünk volna még egy kört.  Sétáltunk a csodálatos növények között, próbáltuk eltalálni a fajtájukat, nevüket, élveztük a pávák közelségét, kipróbáltuk a játszóteret és fagylaltoztunk egyet. A buszsofőr hazafelé ötletesen egy másik útvonalat választott, így még több felfedeznivalóban volt részünk. Fáradtan, de boldogan, feltöltődve tértünk haza. Új ismeretségek kötődtek, kicsit bizakodóbban tekintünk a jövőbe.

   Köszönjük Abony Város Önkormányzatának támogatását, csak önerőből nem tudtuk volna ezt a csodálatos kirándulást megvalósítani. Ajánljuk Szarvast úticélként mindenkinek!

Egyedül Nem Megy Alapítvány
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.május.28.kedd - 12:51:52
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák