POZÍCIÓ --->   Hírek


   Tájékoztatunk mindenkit, hogy ezen a héten (2019. május 06-12.) a BENU Patika az ügyeletes gyógyszertár.

   Ügyeleti feladatait hétköznap 18.00-22.00-ig, szombaton 12.00-22.00-ig, vasárnap 08.00-22.00-ig látja el.

Információk: Csontos Patika
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.május.06.hétfő - 16:29:08
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Iskolánk már második éve szervezi meg a kirándulást Tápióbicskére, mellyel emléket kívánunk állítani néhai kollégánk, Györe Csaba tanár úr számára. Csaba minden évben megszervezte és elvitte az érdeklődő diákokat a Tápióságba.

   A dicsőséges tavaszi hadjárat 170 éve lezajlott győztes csatájának helyszínére az idén is ellátogattunk. Több heti szervezés után végre utazásra készen álltunk. Április 04-én, csütörtök délután indultunk busszal az iskola elől 38 tanulóval. Igyekszünk minden diáknak lehetőséget biztosítani, hogy iskolai évei alatt legalább egyszer eljusson velünk Bicskére, így most is azok jöttek, akik még nem voltak az emléktúrán. Tápiószelén csatlakozott hozzánk a túravezetőnk, Lipák István bácsi, aki a Tápiószelei Természetbarát Klub egyik oszlopos tagja. Csabával gyermekként is ismerték egymást, a korábbi években Csaba által vezetett csoportokat is kísérte. Útközben többször megálltunk, hogy megismerjék a gyerekek Tápióbicske több történelmi emlékhelyét, sőt Szabó Jóska gyermekhonvéd kopjafájánál bemutatta Pista bácsi a gyermek életét.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.május.06.hétfő - 14:12:28
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   A Kinizsi Pál Gimnáziumból az idei évben két végzős osztály - Tamasi Gyopárka osztályfőnök nyelvi előkészítős osztálya és Szendrei-Juhász Ágnes osztályfőnök négy évfolyamos gimnáziumi osztálya búcsúzott el és kezdte meg az érettségi vizsgákat.

   A nyelvi előkészítő osztály 60 %-a középfokú komplex nyelvvizsgát is visz magával az érettségit követően. A végzős tanulók nagy része egyetemen, főiskolán tanul majd tovább - tudtuk meg Kavecsánkiné Pál Erika igazgatónőtől.
 
   A 2019. május 03-án megtartott ballagási ünnepély meghívott vendégei voltak Prof. Dr. Csikány Tamás ezredes, a HM Oktatási, Tudományszervező és Kulturális Főosztály főosztályvezetője, Mádi Lajos alezredes és Schleisz-Bognár Péter, a Ceglédi Tankerületi Központ szakmai igazgatóhelyettese.

A képre kattintva fotógaléria nyílik!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.május.06.hétfő - 13:55:47
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Az abonyi rendőrök elfogták azt a férfit, aki Abonyban a sértett őrizetlenül hagyott tehergépkocsiját elvitte, majd azzal balesetet okozott. A Ceglédi Rendőrkapitányság az ügyben a nyomozást bíróság elé állítási javaslattal befejezte.

   A nyomozás adatai szerint a 24 éves férfi 2019. május 3-án 19 óra 40 perc körül a sértett Abony, Vasút úton lezáratlan állapotban leparkolt és őrizetlenül hagyott Kia típusú tehergépkocsijába beült, majd azt indítókulccsal beindította, és elhajtott a helyszínről. Ezt észlelte a gépkocsi tulajdonosa és annak rokona, akik követni kezdték a ceglédi férfit, aki néhány méter megtétele után egy ingatlan kerítésnek csapódott, majd a megrongálódott járművet hátrahagyva gyalog elmenekült a helyszínről. Az esetről a sértett értesítette a rendőrséget. Az abonyi rendőrök a férfit a helyszín közelében elfogták, és előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.május.06.hétfő - 12:25:49
Nyomtatóbarát változat email valakinek

rendorsegi_hirek_baleset_abony_2018.jpg   Egymásba futott egy kisteherautó és egy személygépkocsi a 4-es főút Abonyt elkerülő szakaszán vasárnap délelőtt.

   A személyautó az árokba sodródott. Az első hírek szerint négy ember megsérült a balesetben, amelyhez a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom - tájékoztatott a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.május.06.hétfő - 08:03:56
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák