POZÍCIÓ --->   Hírek


A teljes képernyős nézethez nyomja meg a négyzetet a lejátszó jobb alsó sarkában!
Internetsebessége függvényében a videó lejátszása akadozhat. Ebben az esetben állítsa meg pillanattal a lejátszást,
hogy a folyamatjelző betöltődjőn, utána zökkenőmentesen tovább nézhető.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.26.péntek - 21:32:06
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Az elkövetkezendő napokban országszerte megnyitják kapuikat az idényjelleggel működő strandok. Szombaton már az Abonyi Városi Termál- és Strandfürdő is várja látogatóit. Az üzemeltető, Abokom Közhasznú Nonprofit Kft. szakemberei és a közfoglalkoztatásban dolgozók az utolsó simításokat végzik a nyitás előtti pillanatokban.

   A családias hangulatú fürdőben öt medence szolgálja a kikapcsolódást: úszó-, tan-, pancsoló, gyermek- és ásványvizes termálmedence várja a hűsölni vágyókat. Az árnyékot adó, lombos ősfák ölelésében romantikusan megbúvó strand vize 2017. óta megérdemelten viseli  az „elismert természetes ásványvíz” minősítést. A jó minőségű fürdővíz és a szolid árak nem csak az abonyiakat, de a környező települések lakóit és a külföldieket is a fürdőnkbe csábítják. Az ásványvizes termálvíz gyógyhatásai messze földön ismertek: nem csak a reumás betegségek kezelésében nyújt segítséget, de többek között nőgyógyászati panaszokra és alhasi görcsök oldására is kiválóan alkalmas. Maximális ellazulást nyújt az évek óta működő finn szauna a hozzá tartozó merülő medencével.

Nagyításért kattintson a képre!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.26.péntek - 13:04:50
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   2019. április 13-án szombaton rendezte nyílt napját óvodánk, mely alkalomból szeretettel vártuk a leendő óvodásokat és szüleiket programunkra. A komor és hűvös idő ellenére szép számmal érkeztek érdeklődők az eseményre.

   A kicsik a különféle kézműves tevékenységek - gyurmázás, nyuszihajtogatás, rajzolás/színezés óriás rajzlapra, akadálypálya, arcfestés - által ismerkedhettek az óvónénikkel, dajka nénikkel, pedagógus asszisztensekkel. Betekintést nyerhettek a csoportszobákba, mindezen felül kipróbálhatták az udvari játékokat is.

   A nap zárásaként a közelgő húsvéthoz kapcsolódóan tojáskereső játékban vehettek részt. Az összegyűjtött tojásokon kívül hazavihették az általuk elkészített alkotásokat, továbbá meglepetésként egy, az óvodánk emblémájával díszített kitűzőt. Mindannyiunk nevében elmondható, hogy a délelőtt remek hangulatban és csupa vidámsággal, élménnyel telt, melyet a pozitív visszajelzések is igazolnak.

Ezúton is várjuk szeretettel leendő óvodásainkat és szüleiket a beiratkozásra május 6-10-ig!

Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.26.péntek - 09:58:34
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák