POZÍCIÓ --->   Hírek


 
Készítette: Király Béláné

Fotó: Sívó-kúria hátsó homlokzata
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.17.szerda - 14:40:16
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   2019. április 13-án Dunakeszin, a serdülő női Országos Bajnokságon Terék Gerda 46 kg-ban I. helyen, Terék Fruzsina 66 kg-ban II. helyen végzett.

   Gerda négy győzelemmel szerezte meg első Magyar Bajnoki címét. Nővére Fruzsina három magabiztos győzelme után a döntő mérkőzésen is vezetett, ügyesen birkózott, de sajnos a végén hibázott és így ellenfele örülhetett a bajnoki címének. Gerda magyar válogatottként a júniusi Serdülő Európa Bajnokságon képviselheti hazánkat. Mindkét versenyzőnk a válogató versenyek alapján aranyjelvényes minősítést ért el - tájékoztatta lapunkat Lőrinczy Attila vezetőedző.

Gratulálunk a versenyzőnknek, szülőknek és az edzőknek!

Darányi Erika
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.17.szerda - 14:03:20
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Április 14-én vasárnap a Művelődési ház adott otthont a Dalma Dance Club S.E. szervezésében megrendezett minősítő versenynek, ahová több mint 30 településről közel 400 nevezés érkezett. A gyerekek 4 éves kortól egészen a felnőttekig megmérettek három táncstílusban: rock & show, fashion dance és freestyle.
 
   Az abonyi lányok közül a kicsik ezüst, a közepes csoportosok arany, a nagyok ezüst minősítést szereztek! Felkészítő pedagógusok: Mészáros Judit abonyi tagozatvezető és Szekeres Andrea.

   Jó volt ismét a fantasztikus produkciók után látni a csillogó érmeket és az elégedett mosolyokat! Köszönetet mondunk minden segítőnek, a Művelődési háznak, Abony Polgármesteri hivatalának és a lelkes szülői gárdának, hogy segítségükkel emelték a verseny színvonalát.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.17.szerda - 13:10:30
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Kigyulladt és mintegy ötszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet kedden délután a 4-es főút 91-es kilométerénél, Abony közelében.

   A lángokat a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet. A tűz épített környezetre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt - tájékoztatott Csámpai Attila tű. százados, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Fotó: PMKI Cegléd HTP
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.17.szerda - 08:39:56
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák