POZÍCIÓ --->   Hírek


  A szükségszerű karbantartási munkák végeztével, a kedvező időjárásra való tekintettel ezen a héten, várhatóan már a holnapi napon (április 10.) újra látogatható lesz a Kálvin úti városi játszótér.

- Az elmúlt időszakban több felújítást, karbantartást is végeztünk a játszótéren - árulta el érdeklődésünkre Gáspár Csaba, az ABOKOM Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

- Többek között teljes egészében megújult a homokozó, a régi, elkorhadt fa tartóelemeket kicseréltük, és természetesen megtörtént a benne található homok teljes cseréje is - tette hozzá az ügyvezető. (a főképen még láthatók  a munkálatok nyomai) Ezen kívül a strand felőli kerítést is kijavították a szakemberek.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.09.kedd - 15:01:21
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Récsi Sándort 90. születésnapja alkalmából köszöntötte a városvezetés 2019. április 08-án, Abonyban. Az ünnepeltet Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony és dr. Nagy Péter jegyző úr kereste fel otthonában, hogy jókívánságaikat tolmácsolják számára.

   A szépkorú Sanyi bácsinak átadták a miniszterelnök jókívánságait tartalmazó emléklapot, és egy szép tortával is kedveskedtek neki.

   Abony Város Önkormányzata nevében szívből köszöntjük Sanyi bácsit, és további jó egészséget kívánunk neki!   

Darányi Erika
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.09.kedd - 14:44:06
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák