POZÍCIÓ --->   Hírek


   Örömmel értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Abony Város Önkormányzata támogató döntésről kapott értesítést a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Programban való részvételre benyújtott kérelmére, mely kültéri sportpark megépítését teszi lehetővé településünkön.

   Jelenleg az egyeztetések és tárgyalások vannak folyamatban. Hamarosan részletes tájékoztató lesz olvasható honlapunkon!

Abony Város Önkormányzata

Szerző: Darányi Erika
A fotó illusztráció! Forrás: kormany.hu
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.08.hétfő - 16:03:17
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Az önkormányzat megbízásából az Abokom Közhasznú Nonprofit Kft. 2019. április 10-én megkezdi a Kálvin János utca 10. szám alatt található Egészségmegőrző Központ (volt Sívó-kúria) udvarának rendezését, ún. kőszórás (keszegi köves) technológiával való javítását.

A munkálatok várhatóan két napot vesznek igénybe, 2019. április 10-11. között zajlanak.

   A területrendezés szakszerű elvégzésének okán a fenti két napon a parkolás nem lehetséges az Egészségmegőrző Központ udvarában.

   Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a munkálatok zavartalan lefolytatása érdekében a Kálvin utcát és a környező utcákat szíveskedjenek parkolás céljára igénybe venni.   

Megértésüket köszönjük!

Abony Város Önkormányzata
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.08.hétfő - 15:51:42
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   A napokban megkezdődik Abonyban a Dembinszky, a Bartók Béla és a Mária Terézia utcák kőszórásos (ún. keszegi köves) technológiával történő felújítása a Képviselő-testület tavaly novemberi döntése értelmében. Az elmúlt fél évben több mint 30 utcát újítottak fel a településünkön ugyanezen technológiával.

   A javítási munkák - melyeket az abonyi székhelyű Duna-Tisza Aszfalt Kft. végez részleges forgalomkorlátozás mellett - várhatóan 2019. április 30-ig befejeződnek.

   Kérjük az érintett lakosok szíves megértését és türelmét a felújítási munkálatok befejezéséig!

Abony Város Önkormányzata

Korábbi fotó!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.08.hétfő - 15:41:05
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Ceglédi Tankerületi Központ Somogyi Imre Általános Iskola a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Ceglédi Tankerületi Központ Somogyi Imre Általános Iskola matematika-bármilyen szakos tanár munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű előreláthatólag 2020.06.30 –ig tartó közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Pest megye, 2740 Abony, Szelei út 1.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Matematika tantárgy oktatása.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.08.hétfő - 13:27:45
Nyomtatóbarát változat email valakinek

csontos_patika_ugyeletes_abony_abony.hu_2017.jpg   Tájékoztatunk mindenkit, hogy ezen a héten (2019. április 08-14. között ) a Csontos Patika az ügyeletes gyógyszertár.   

Hétfőtől péntekig nyitva 08.00-17.30-ig, utána ügyelet: 17.30-22.00-ig. 
Szombaton nyitva 08.00-12.00-ig, utána ügyelet: 12.00-22.00-ig. 
Vasárnap ZÁRVA, ügyelet:08.00-22.00-ig.   

Köszönjük az információt a Csontos Patikának!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.08.hétfő - 13:18:56
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Idén már ötödik éve, hogy a város senior korú labdarúgói tavaszi, őszi szezonban rendezett kispályás bajnokságban küzdenek az ízületeikkel és egymással.

   A játékosokat nem csak a foci tartja össze, hanem hosszú évekre, évtizedekre visszanyúló barátság is. Ennek köszönhető, hogy ha kell akkor hívó szóra jönnek és segítik egymást vagy akár a várost. Ennek jegyében telt a múlt hét szombat délelőtt is, mikor ötven facsemete felajánlásával és ültetésével járultak hozzá a zöldebb és egészségesebb környezethez. A fatelepítésben az időjárás is kellőképpen segítette a fiúkat azzal, hogy a munka kezdéstől a befejezésig biztosította az első tavaszi, kiadós esőt.
 
   Köszönetet mondunk Abony Város Önkormányzatnak az együttműködésért és a terület biztosításáért, valamint Molnár Gábor főkertész úrnak a szakmai irányításért.   
 
   Nem utolsó sorban köszönet a focistáknak, akik a Bármikő-Strand Kisvendéglő, a Transz-Plaszt, a Gelbert ECO FC, az Imperiál, a Gedi-Press, az Öregfiúk és a Kéttorony csapatát képviselték.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.08.hétfő - 12:19:04
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák