POZÍCIÓ --->   Hírek


   A mai napon Kapás Béla rendőr főhadnagy a Somogyi Imre Általános Iskola 5. a osztályos tanulóinak tartott előadást. 

   Elsősorban a közlekedésbiztonsági- és bűnmegelőzési témákat beszélték át közösen a gyerekekkel.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.05.péntek - 10:34:21
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Virág- és vetőmagbörzére várták az érdeklődőket múlt szombaton, a főtéren. A tavasz beköszöntével egyre többen ültetnek kertjükbe különböző virágmagokat, palántákat, így ez a program azoknak is kedvezett, akik szerettek volna még néhány különlegességet beszerezni.

   A börze felhívása szerint a magokat, virágtöveket, palántákat értékesíteni nem lehetett, csak cserélni vagy ajándékozni. A Művelődési Ház ingyenes rendezvényével környezetünk szépítésére, virágosítására szerette volna felhívni a figyelmet.

Darányi Erika

A képre kattintva fotógaléria nyílik! Fotók: Antal Viktor
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.05.péntek - 10:20:08
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   A Somogyi Imre Általános Iskola ezúton is köszöni a szülőknek, hozzátartozóknak, barátoknak, támogató cégeknek, Somogyi Iskola- Együtt a gyermekekért Alapítványnak és nem utolsó sorban intézményünk Szülői Szervezetének, elnökének Tóth Istvánnénak és tagjainak a sok segítséget, amit iskolánk Jótékonysági Báljának megvalósításához nyújtottak.

   Külön meg kell említenünk, hogy az idén is nagyon sok tombola-felajánlást kaptunk különösen sok értékes és szép nyereménytárgyat, ingyenes és kedvezményes szolgáltatási utalványt tudtunk kiosztani a bálon megjelentek között.

Kazinczyné Juhász Ildikó 
intézményvezető
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.05.péntek - 10:10:08
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   A Gyöngyszemek Óvodája 2019. március 20-án 12. alkalommal rendezte meg a ma már hagyományosnak mondható oviolimpiát, melyre minden évben a város nagycsoportos óvodásai kapnak meghívást. A programot annak idején néhai Orbán Béláné, Zsuzsi óvónő kezdeményezésére hívták életre.

   Idén 11 nagycsoport, 260 gyermek, 40 pedagógus és segítő vett részt a rendezvényen. Néhány éve az újszilvási Kerekerdő Óvoda is képviselteti magát.
 
   Az egész délelőttöt kitöltő esemény nagy népszerűségnek örvend a gyerekek és nevelők körében, mert az ovisok csak ezen a napon jutnak be a sportcsarnokba. A reggel zenés bemelegítéssel indult, majd a mozgáskultúrájának megfelelő futójátékokban, játékos sor- és váltóversenyekben, különböző mozgásos játékokban merülhettek el önfeledten a gyerekek.

A képekre kattintva fotógaléria nyílik a rendezvény legjobb pillanataiból.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.05.péntek - 10:02:31
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   A húsvéti ünnepkör időszakában a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri állománya kiemelt figyelmet fordít a különböző bevásárló és üzletközpontokra, az alkalmi kirakodóvásárokra, a piacokra, a pályaudvarokra, a pénzintézetekre, valamint a nagy tömegeket vonzó helyszínekre. 

   Kérjük, vegyék figyelembe bűnmegelőzési tanácsainkat, melyekkel a gondtalan és örömteli ünnephez szeretnénk hozzájárulni!

I. Az üresen hagyott lakások kapcsán 

A húsvéti ünnepekhez kapcsolódó kirándulások idején hosszabb ideig maradhatnak üresen az otthonok. Törekedjenek arra, hogy a lakások, családi házak ne legyenek őrizetlenül, felügyelet nélkül! Kérjék meg rokonaikat, szomszédaikat, ismerőseiket hogy figyeljenek otthonukra!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.április.05.péntek - 08:55:58
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák