POZÍCIÓ --->   Hírek


Tisztelt Lakosság! 

Belügyminisztérium ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG tájékoztatása alapján Abony város területén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem szakemberei végzik el 2019. évi ütemterv szerint 2019. január 01 – 2019. április 30-ig.   

Belügyminisztérium ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG munkatársai:

Bodzsár Zoltán kéményseprő mester, Id. Szalai Lajos kéményseprő mester, Kozák Zoltán kéményseprő szakmunkás, Kozák Sándor kéményseprő szakmunkás, Czakó István kéményseprő szakmunkás, Papp László kéményseprő szakmunkás, Ifj. Szalai Lajos kéményseprő szakmunkás, Kállai Mihály kéményseprő szakmunkás, Bimbó László körzetvezető.

Amennyiben családi házban él és a házba nincs bejegyezve gazdálkodó szervezet, akkor a kéményseprés ingyenes.   

Nagyításért kattintson a képre!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.január.08.kedd - 13:01:40
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Tájékoztatunk mindenkit, hogy ezen a héten (2019.01.07-01.13-ig) a ROZSNYAI Patika az ügyeletes gyógyszertár.

   Ügyeleti feladatait hétköznapokon 18.00-22.00 óráig, szombaton 12.00-22.00 óráig, vasárnap 08.00-22.00 óráig látja el.
 
Információk: Csontos Patika
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.január.08.kedd - 11:23:56
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Az újév első hétvégéjén rendeztük meg az Abonyi Kézilabda Club hagyományos évzáró, évértékelő estjét, díjátadó gáláját a Kultúra Házában.

A Club jogelőd szervezetének 30 évvel ezelőtti megalakítása alkalmából, rövid visszatekintést is nyújtottunk a résztvevőknek és korábbi alapítóknak mondtunk köszönetet. Az egyesület elnöke, Bárány József által megtartott évértékelő beszéd után, támogatóinknak köszöntük meg az elmúlt évben nyújtott támogatást és végül 2018. év korosztályonkénti legjobb játékosait díjaztuk.

A 2018-as év legjobb női U14-es játékosa: Rékasi Rebeka, legjobb női serdülő játékosa: Egedi Gerda és a legjobb női felnőtt játékosa: Batta Fruzsina.

A képre kattintva fotógaléria nyílik a gála legjobb pillanatairól.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.január.08.kedd - 10:31:32
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Munkácsy kiállítás nyílik Szolnokon

175 éve született Munkácsy Mihály

   Munkácsy Mihály születésének 175. évfordulója alkalmából másodízben üdvözölhetjük városunkban a Pákh Imre gyűjteményéből és a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum gyűjteményéből összeállított tárlatot, mellyel a 175 éve született festőóriás előtt tiszteleg múzeumunk.

   Legutóbb tizenkét éve mutathattunk be egy válogatást a Pákh-gyűjtemény és a Munkácsy Mihály Múzeum anyagából. Az azóta eltelt idő alatt felnőtt egy újabb generáció. Azok, akik akkor megcsodálhatták, bizonyára most is szívesen felfrissítik a Munkácsy művészetével kapcsolatos élményeiket. Az újabb generáció számára pedig, akik még nem láthatták élőben a mai napig legismertebb magyar festő képeit, reméljük, maradandó élményt tudunk nyújtani.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.január.08.kedd - 10:11:41
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák