POZÍCIÓ --->   Hírek


Nyilvános meghívó közreadásával hívjuk és várjuk
 
- az Abonyi KID FC játékosait, edzőit és szakvezetőit,
- a Pintér és Társa Kispályás Labdarúgó Bajnokság csapatainak játékosait,
- a Senior Labdarúgó Bajnokság csapatainak játékosait, valamint a város
- veterán labdarúgóit
 
a december 4-én (kedden) 18.00 órakor az Abonyi Kultúra Házában megrendezésre kerülő II. Városi Focigálára.
 
A részvételi szándékot kérjük, hogy Molnár Károly, vagy Pető Zsolt szervezőnél jelezzék.
 
Az est programját a meghívóban olvashatják.

Nagyításért kattintson a plakátra!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.november.20.kedd - 21:51:39
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Tájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal a Statek Kft. bevonásával Abony településen kötelező  adatszolgáltatáson alapuló  mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

A felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve: 2219 Egyéni gazdaságok decemberi összeírása, 2018. 

   Az összeírók november 26-a és december 15-e között keresik fel a mintába került, a webes önkitöltéssel nem élő háztartásokat. Az összeírási munkát a Statek Kft. által megbízott, ún. igazoló lappal ellátott kérdezőbiztosok végzik. Az Önök településén a kérdezőbiztosok neve: Barta Józsefné, Egresi Diána, Kozmáné Baranyai Éva, Jandácsik Pálné, Kovácsné Gulyás Zsuzsanna.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.november.20.kedd - 15:18:04
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Véradással segíthet beteg embertársainkon!

Véradásra várják Abony lakóit!

   A Magyar Vöröskereszt ceglédi szervezete és a Városunk Fejlődéséért Egyesület véradásra hívja a lakosságot 2018. november 28-án, 09:00-12:00 óra között az abonyi Kultúra Házába (Abony, Kálvin u. 1.).

   Beteg embertársaink nevében  szeretettel várjuk a régi véradókat és az először véradásra jelentkezőket. Kérjük, hogy a személyi igazolványt, a TAJ kártyát és a véradó igazolványt hozzák magukkal. Vért adhat, aki nem szenved ismert fertőző betegségben, illetve az aktuális állapota véradásra alkalmas. Véradásra jelentkezhet minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtt. Férfiak esetében évente öt, míg nők esetében évente három vérvétel engedélyezett, a két vérvétel között pedig legalább 56 napnak kell eltelnie. Fontos, hogy véradás előtt megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszon a véradó, emellett ügyeljen arra, hogy ne éhgyomorral érkezzen a véradásra.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.november.20.kedd - 15:08:25
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Hivatalossá vált, hogy Varga János olimpiai bajnok birkózó a Nemzet Sportolója lett. Németh Szilárd, a Magyar Birkózószövetség elnöke hivatalos értesítést kapott róla, így ténnyé vált, hogy az olimpiai, valamint kétszeres világ- és Európa-bajnok birkózó, a 79 éves Varga János a Nemzet Sportolója lett.

   Mint ismert, a négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző, Kulcsár Győző halálával megüresedett egy hely a Nemzet Sportolóinak tizenkét tagú társaságában, s a jogszabályok értelmében a korábbi jogosult halálától számított hatvan napon belül nekik kellett új javaslatot tenniük az új tagra.

   A Nemzet Sportolói október végén Varga Jánost javasolták a megtisztelő címre, akit a sportpolitikáért felelős miniszter képviseletében Szabó Tünde államtitkár terjesztett a kormány elé, s kabinet elfogadta a jelölést. Polyák Imre 2010-es halála óta most került újra birkózó a Nemzet Sportolói közé.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.november.20.kedd - 12:20:29
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák