POZÍCIÓ --->   Hírek


   November 12-én, a Szociális Munka Napján azokra a szakemberekre figyelünk, akik az év minden napján segítik, gondozzák segítségre szoruló embertársainkat.

   Abonyban ünnepség keretében mondtak köszönetet a helyi szociális szférában dolgozóknak, 2018. november 09-én. A Kultúra Ház kamaratermében megtartott rendezvényen Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony - az önkormányzat és a lakosság nevében - őszinte megbecsülését és köszönetét fejezte ki a szociális szakembereknek lelkiismeretes munkájukért. A köszöntő után a Bihari János Zeneiskola növendékei és tanárai adtak az alkalomhoz illő műsort. A Humánpolitikai Bizottság nevében Korbély Csabáné szólt az ünnepeltekhez, tolmácsolva elismerését.

   A jubiláló dolgozók emléklapban részesültek, melyet Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony és a Humánpolitikai Bizottság tagjai, Gulykáné Gál Erzsébet városi képviselő és Földi Istvánné bizottsági tag adtak át. A méltatásokat Korbély Csabáné olvasta fel.

A képekre kattintva megelevenednek az ünnepség legszebb pillanatai.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.november.12.hétfő - 18:46:37
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde - Abony
a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet
Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde - Abony
óvodapedagógus
munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű Tartós távollévő helyettesítésére. –ig tartó közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Pest megye, 2740 Abony, Tószegi út 58/a.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.november.12.hétfő - 15:37:34
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 

2018. november 15. napján 10:00 – 14:00 óráig, 
az Abonyi Lajos Művelődési Ház udvarán (2740 Abony, Kálvin u. 1.)

lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére az alábbi ügytípusokban: 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ügyfélfogadás dátuma és időtartama a kedvezőtlen időjárásra tekintettel változhat!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.november.12.hétfő - 13:35:13
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Kizárólag cégkapun keresztül intézhetik elektronikusan adóügyeiket a NAV-nál jövőre a vállalkozások. Az egyéni vállalkozóknál nem lesz változás, ők továbbra is az ügyfélkaput, új nevén a Központi Ügyfél-regisztrációs Nyilvántartáshoz kapcsolódó (KÜNY, köznyelven ügyfélkapus) tárhelyet használhatják.
 
   A gazdálkodó szervezetek idén adóügyekben a NAV-nál már elektronikus kapcsolattartásra és ügyintézésre kötelezettek. Az év végéig képviselőik még használhatják a KÜNY (köznyelven ügyfélkapus) tárhelyet is. Jövőre azonban az ügyfelek – egyéni vállalkozók és hivatali tárhellyel rendelkezők kivételével – az adóügyek elektronikus intézésére kizárólag cégkaput használhatnak, ami alkalmazható többek között a NAV-val való elektronikus kapcsolattartásra, a bevallások beküldésére, hivatalos dokumentumok letöltésére. A NAV, küldeményeit ugyancsak a cégkapun át küldi.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.november.12.hétfő - 12:17:33
Nyomtatóbarát változat email valakinek

csontos_patika_ugyeletes_abony_abony.hu_2017.jpg   Tájékoztatunk mindenkit, hogy ezen a héten (2018. november 12-18-ig) a CSONTOS PATIKA (Abony, Vasút út 22.) az ügyeletes gyógyszertár.

   Ügyeleti feladatait a hétfőtől péntekig 17.30-22.00 óráig, szombaton 12.00-22.00 óráig, vasárnap 08.00-22.00 óráig látja el.

Információk: Csontos Patika
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.november.12.hétfő - 12:03:49
Nyomtatóbarát változat email valakinek

csotores_vizhiany_abony_2016.jpg   A Vak B. u. - Szabadság u. sarkán csőtörés történt. A javítási munkák ideje alatt - előreláthatólag 16.00 óráig - átmeneti vízhiány lesz tapasztalható a fenti utcákban - értesítette az abony.hu-t a DAKÖV Kft. Abonyi Üzemigazgatósága.

   A mai napon toronymosást is végzünk, ezért Abony területén nyomáscsökkenés lesz észlelhető - tették hozzá.
 
Megértésüket és türelmüket kéri a szolgáltató.

Abony, 2018. november 12.

Abony.hu
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.november.12.hétfő - 11:53:31
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák