POZÍCIÓ --->   Hírek


   A Városunk Fejlődéséért Egyesület kilencedik alkalommal szervezte meg a mellrák megelőzése céljából a bátorító és figyelemkeltő sétát.

   A rendezvény célja a szűrésekre való felhívás a betegség megelőzése érdekében. Fontos, hogy azoknak a figyelmét is felhívjuk az elsősorban nőket érintő rákos megbetegedésre, akik nem gondolnak arra, hogy ők is érintetté válhatnak. Az Egyesületünk által szervezett rendezvény 2018. szeptember 29. napján közös sétával kezdődött a Főtérről az Abonyi Fúvószenekari Egyesület Mazsorett Csoportjának közreműködésével, érintve a Kálvin, Báthory és Jókai utakat, és vissza a Főtérre.

   A figyelemfelkeltő séta utáni program a Kultúra Házában műsorral és előadásokkal folytatódott. A résztvevőket Korbély Csabáné nyugalmazott Művelődési Ház igazgató köszöntötte. Köszöntőjébe  Horváth Piroska „A Kórkép” című, a rendezvényhez szívszorítóan kapcsolódó versét idézte. Az előadások előtt a Pingvines Óvoda és Bölcsőde „Csiga-biga” csoportja Tóth Tiborné és Molnár Márta óvónők felkészítésével adtak elő egy vidám és kellemes műsort. A rendezvény meghívott vendége volt Dr. Szabó Éva radiológus főorvos, Abony Város Díszpolgára és egyben a rendezvény Fővédnöke is, valamint Drávay Zorka a Szegedi Orvostudományi Egyetem III. éves hallgatója, aki abonyi kötődésű és abonyi gyökerekkel rendelkezik.

A fotókra kattintva képgaléria nyílik a rendezvény legjobb pillanatairól.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.október.02.kedd - 12:13:30
Nyomtatóbarát változat email valakinek

csontos_patika_ugyeletes_abony_abony.hu_2017.jpg   Tájékoztatunk mindenkit, hogy ezen a héten (2018. október 01-07-ig) a Csontos Patika az ügyeletes gyógyszertár.

Hétfőtől péntekig nyitva 08.00-17.30-ig, utána ügyelet: 17.30-22.00-ig.
Szombaton nyitva 08.00-12.00-ig, utána ügyelet: 12.00-22.00-ig.
Vasárnap ZÁRVA, ügyelet:08.00-22.00-ig.

Csontos Patika
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.október.02.kedd - 07:54:54
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   A 10. fordulót rendezték vasárnap a senior bajnokságban. Az első mérkőzésen a Gelbert három gólt is lőtt a Gedi-Pressnek, ennek ellenére Gediék magabiztosan hozták el a három pontot és versenyben tartják magukat az első helyért. A Trans Plast-Bercelona összecsapás hozta a nap meglepetését. A ceglédberceli alakulat alaposan meglepte a bajnokesélyest, aki a meccs végére csak döntetlent tudott kiharcolni. A Bármikő-Imperiál örökrangadón Gulyás Norbi nélkül is több gólos győzelmet aratott a listavezető.

A szeptember 30-án rendezett 10. forduló eredményei

Gelbert FC - Gedi-Press  3:6
Góllövők: Király Cs., Tóth Cs. és Szabó K.  illetve: Tóth F.(2), Rafael I.(2), Törőcsik A. és Makai T.

Bercelona  -  Trans Plast  3:3
Góllövők: Schenk A(2) és Vígh I. illetve:Benkucs Z., Fábián G és Tóth R. 

Bármikő-Strand Kisvendéglő  -  Imperiál  4:0
Góllövők: Kozma A.(2), Micskó I. és Barna Cs.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.október.02.kedd - 07:37:29
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák