POZÍCIÓ --->   Hírek


   A magyar egészségügy napja alkalmából, Semmelweis-napi ünnepség keretében köszöntötték a helyi egészségügyben dolgozókat 2018. június 29-én, a Városháza dísztermében.

   Ezen alkalomból valamennyi abonyi lakos és az önkormányzat nevé­ben köszönetet mondunk minden szakembernek városunk egész­ség­ügyi ellátásában vég­zett lelkiismeretes munkájáért. Köszöntjük az egészségügyi alapellátásban és szakellátásban dolgozó orvosokat, fogorvosokat, gyógyszerészeket, asszisztenseket, védőnőket, bölcsődei kisgyermek nevelőket, illetve a munkájukat segítő alkalmazottakat és az egészségügy nyugdíjasait is.

   A megjelenteket Korbély Csabáné, a Humánpolitikai Bizottság tagja köszöntötte, majd Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony ünnepi köszöntője hangzott el. Ezt követően a Bihari János Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és növendékei adtak műsort. 

KLIKK a képre a fotógalériáért!
   
Hozzászólás: 0 Írta s.referens  /   2018.július.05.csütörtök - 14:02:09
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   Igazi közösségi tér lett a Mikes-tó. Sportolás és kikapcsolódás helyszínéül is szívesen választják az abonyi emberek a rendezett, szép környezetben elterülő tavat. Sok szeretettel küldjük Kedves Olvasóinknak a Mikes-tóról és környékéről készített fotógalériánkat. DE

Abony.hu fotók: Szilágyi Tamás

KLIKK a fotóra a képgalériáért!   
Hozzászólás: 0 Írta s.referens  /   2018.július.05.csütörtök - 13:56:30
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák