POZÍCIÓ --->   Hírek


szabo_andrasne_abony_varos_egeszsegugyeert_kituntetes_abonyban_abonyi_abony.hu_2018.jpg   A magyar egészségügy napja alkalmából, a Semmelweis-napi ünnepség keretében köszöntötték a helyi egészségügyben dolgozókat 2018. június 29-én, a Városháza dísztermében.   

   Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete Z-94/2018. (V. 31.) számú határozatával döntött arról, hogy az „Abony Város Egészségügyéért” kitüntetést 2018. évben Szabó Andrásnénak adományozza.

   A kitüntetést plakett, oklevél és pénzjutalom kíséretében Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony adta át a kitüntetettnek, akit Korbély Csabáné, a Humánpolitikai Bizottság tagja méltatott.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.június.29.péntek - 16:45:32
Nyomtatóbarát változat email valakinek

abonyi_kerekpartolo_epitese_posta_mellett_abonyban_abony_abony.hu_2018.jpg   A gyakorlat szerint a kerékpárral közlekedők az abonyi postán való ügyintézés idejére az intézmény falához támasztják biciklijüket, amely akadályozza ill. ellehetetleníti a gyalogosok közlekedését az épület előtti járdaszakaszon.

   Az önkormányzat a probléma megszüntetése érdekében, a postával átellenben lévő üres területen kerékpártoló kialakítására adott megbízást az ABOKOM Közhasznú Nonprofit Kft. részére. A tárolótól a posta biztonságosan, gyalogátkelőhely segítségével közelíthető meg.

- A területen 15 db kerékpár egyidejű elhelyezésére nyílik majd lehetőség - tájékoztatta lapunkat Gáspár Csaba, a cég ügyvezető igazgatója.

   A munkálatokat már megkezdték, a lakosság rövid időn belül igénybe veheti az új alkalmatosságot. Bízunk benne, hogy mindenki megelégedéssel használja majd. Kérjük Önöket, hogy a jövőben az ügyintézés idejére, vegyék igénybe ezt a lehetőséget!

Darányi Erika
Abony.hu fotó: Szilágyi Tamás   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.június.29.péntek - 12:15:43
Nyomtatóbarát változat email valakinek

   2018. augusztus 01-től Nagy Gyula Lászlóné (Parti Izabella) tölti be az Abonyi Gyöngyszemek Óvoda vezetői munkakörét a Képviselő-testület 2018. június 28-i ülésén hozott határozata alapján.

   Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 63/2018. (IV.26.) számú határozatával írt ki pályázatot az Abonyi Gyöngyszemek Óvoda intézményvezetői (magasabb vezetői) feladatainak ellátására. A felhívásra ketten nyújtottak be pályázatot, Nagy Gyula Lászlóné és Szabó Krisztina óvónők. Major Sándorné jelenlegi intézményvezető már nem kívánt pályázni az állásra.

   A grémium a beérkezett pályázatokat érvényesnek és rendkívül értékesnek nyilvánította. Az Abonyi Gyöngyszemek Óvoda intézményvezetői feladatainak ellátásával Nagy Gyula Lászlónét bízták meg 5 év időtartamra, 2018. augusztus 01. napjától 2023. július 31. napjáig.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.június.29.péntek - 11:45:31
Nyomtatóbarát változat email valakinek

szell_tamasne_abonyi_szivarvany_ovoda_bolcsode_intezmenyvezeto_abonyban_abony_abony.hu_2018.jpg   A Képviselő-testület döntése alapján, 2018. augusztus 1-jétől Széll Tamásné (Bodó Ildikó) látja el az intézményvezetői feladatokat a Szivárvány Óvoda és Bölcsődében.
 
   Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 62/2018. (IV.26.) számú határozatával pályázatot írt ki az Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde intézményvezetői (magasabb vezetői) feladatainak ellátására. A kiírásra egy pályázat érkezett, Széll Tamásnétól, aki az intézményben óvodapedagógusként dolgozik. A jelenlegi intézményvezető, Kalászné Vámos Katalin nyugdíjba vonulása okán már nem kívánt pályázni az állásra.

   A június 28-i ülésen Széll Tamásné pályázatát érvényesnek nyilvánította a Képviselő-testület és megbízta az Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde intézményvezetői (magasabb vezető) munkakörével 5 év időtartamra, 2018. augusztus 01. napjától 2023. július 31. napjáig.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.június.29.péntek - 11:36:53
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák