POZÍCIÓ --->   Hírek


orokifju_abonyi_birkozok_abonyban_abony_abony.hu_2018.jpg
   2018. június 09-én, a Debreceni Egyetem sportcsarnokában, kiváló környezetben került megrendezésre a Veterán kötött és szabadfogású Országos Birkózó Bajnokság, ahol 123 örökifjú versenyző indult - tájékoztatta lapunkat Lőrinczy Attila, az Abonyi Birkózó Klub vezetőedzője.

   Természetesen a helyi klub sportolói is megmérettettek, és szép eredményeket szereztek az egyesületnek és városuknak:

Csizmadia István C korcsoport 100 kg szabadfogásban és kötöttfogásban III. hely

Kolozsvári József E korcsoport 70 kg szabadfogásban és kötöttfogásban III. hely
Horváth György D korcsoport 62 kg szabadfogásban és kötöttfogásban III. hely
Lőrinczy Attila C korcsoport szabadfogásban és kötöttfogásban II. hely

Gratulálunk! DE
 

   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.június.12.kedd - 15:34:16
Nyomtatóbarát változat email valakinek

vizelvezeto_arkok_karbantartasa.jpg   Az elmúlt napok csapadékos időjárását követően több településen gondot okoz, vagy gondot okozhat a hirtelen nagy mennyiségben lehulló csapadék. A nagyobb vízkárok megelőzése érdekében különös gondot kell fordítani vízelvezető árkok, átereszek meglétére, tisztítására, karbantartására - hívja fel az állampolgárok figyelmét a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

   A meteorológiai előrejelzések szerint az elkövetkezendő napokban heves zivatarok alakulhatnak ki. Rövid idő alatt 30, de akár 50-60 milliméter csapadék is hullhat. A talaj vízbefogadó-képessége egyre inkább csökken, a nagyobb vízkárok elkerülése érdekében nagyon fontos a vízelvezetők karbantartása, tisztítása.

   A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívja a lakosok figyelmét a belterületi árkok kitisztításának fontosságára.

   A belterületi vízelvezető árokrendszerek karbantartása az év minden időszakában kiemelt fontosságú - az állampolgárok feladata is. 
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.június.12.kedd - 13:25:19
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák