POZÍCIÓ --->   Hírek


gepkocsifeltoresek1_buncselekmenyek_abonyban_abonyi_abony_abony.hu_2018.jpg   Huszonhét vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével hozható összefüggésbe az a férfi, akit a ceglédi rendőrök egy gépkocsifeltörés kísérletét követően fogtak el.
 
   A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves lajosmizsei férfi ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. június 6-án délelőtt Abonyban több gépkocsit kísérelt meg feltörni. A kiérkező járőr még a helyszínen elfogta, majd előállította a Ceglédi Rendőrkapitányságra.

   A nyomozók adatgyűjtést végeztek az ügyben, amelynek során megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy elfogásának napján hajnalban egy nagykőrösi utcán leparkolt Mercedes típusú személygépkocsit az utasterében talált indítókulcsot felhasználva ellopott. A járművel később defektet kapott, így azt Abony külterületén – utasterében más, feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származó tárgyakkal – hátrahagyta.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.június.09.szombat - 09:09:22
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák