POZÍCIÓ --->   Hírek


Nagyításért kattintson a képre!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.április.01.vasárnap - 16:01:30
Nyomtatóbarát változat email valakinek

nyilt_nap_husveti_barkacsolas_gyongyszemek_ovoda.png   Az Abonyi Gyöngyszemek Óvodában már több mint tíz éve van lehetőségük a szülőknek arra, hogy március utolsó hetében két napon is betekintsenek a gyermekek hétköznapi óvodai életébe.

   Mind a nyolc óvodai csoportunk családias hangulatban, szívesen látja ilyenkor az érdeklődő szülőket, nagyszülőket. Más ez, mint egy ünnepély… Reggeltől délig a csoportszobában tartózkodhatnak a vendégek. Megfigyelhetik a csoportban kialakult szokásokat, étkezést, a játékos tevékenységeket. Sok szülő aktívan bekapcsolódott a játékba, önfeledten épített, társasjátékozott a saját és mások gyermekével. Megtapasztalhatták, hogyan viselkedik a közösségben gyermekük, milyen aktivitást mutat a tevékenységekben. Az idén a nyílt napok egybeestek a húsvéti készülődéssel.

   A közeledő ünnep miatt minden csoportban volt tojásfestés, -díszítés és tojáskeresés. Volt, ahol élő nyuszi megfigyelésére is adódott lehetőség. Felelevenítettük a locsolkodás szokását is, hiszen sok családban ez már nem szokás. A fiúk hoztak otthonról locsolóvizet, verset mondtak és sok kislány is készült csoki tojással. Jó volt látni, hogy milyen komolyan vették a locsolást. Természetesen a felnőtteket sem hagyták ki. A gyermekek is készültek a vendégek fogadására, több csoportban is keksz, kókuszgolyó készült.

A képre kattintva fotógaléria nyílik!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.április.01.vasárnap - 15:57:22
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák