POZÍCIÓ --->   Hírek


Abony város sportegyesületei idén is megtartották a Városi Sportbált a Varga István Városi Sportcsarnokban, 2018. február 10-én. A rendezvényen a helyi sportegyesületek, sportkörök díjazták a 2017-es esztendő legkiemelkedőbb sportolóit, de az év edzője díjat is kiosztották.

Az elismeréseket Korbély Csabáné, a Humánpolitikai Bizottság tagja és a városi sportegyesületek vezetői és edzői adták át. Az eseményt Nász Róbert konferálta. Íme a díjazott sportolók klubonként:

Abonyi Lovas Klub:

Az Abonyi Lovas Klub idén egy olyan fiatal tehetségnek adja a díjat, aki tehetségével, kitartásával és szorgalmával példaértékű lehet a mai fiatalok számára. Ez a fiatalember idén sikeres rajtengedélyvizsgát tett fogathajtásból, számos versenyen, mint például a megyei és az országos döntőn segédhajtóként vett részt. Ez az esztendő volt számára az első év, ahol felnőtt, rutinos, tapasztalt versenyzők között mérethette meg magát, igen szép eredményekkel. Öt versenyből három hibátlan pályát teljesített. Kis csapatával jelentős részt vett ki az Abonyi Lovasnapok megrendezésében, valamint több vidéki versenyre hívták, mint pálya szolgálat. Ezen eredményei elismeréseként 2017-ben az Abonyi Lovas Klub versenyzője lett az Év sportolója:

- Szűcs Balázs -
 
***

A képre kattintva megelevenednek a sportbál legjobb pillanatai.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.február.12.hétfő - 16:20:16
Nyomtatóbarát változat email valakinek

lopott_bicikli_somogyi_abony_abonyban_abony.hu_2018.jpgA Ceglédi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Szabálysértési Előkészítő Csoportja lopás szabálysértés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható ismeretlen személy, 2018. február 04-én (vasárnap) a kora délutáni órákban a Somogyi Imre Általános Iskola (Szelei út 1.) zárt udvarára bement, és egy lezáratlan kerékpárt eltulajdonított. A lopás tényét az intézmény kamerája rögzítette.
 
A Ceglédi Rendőrkapitányság Abonyi Rendőrőrse a lakosság segítségét kéri az ismeretlen személy azonosításához. Akik felismerik a felvételen szereplő személyt, vagy érdemi információval rendelkeznek róla, hívják az Abonyi Rendőrőrsöt az 06-53/505-860-as telefonszámon. 

Darányi Erika

Nagyításért KLIKK a képre!


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.február.12.hétfő - 13:27:00
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottság támogatásával a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Csoportja által koordinált „SuliMoped” programban résztvevő diákok 2018. február 10-én Abonyban tettek vizsgát elsősegélynyújtási ismeretekből.

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének együttműködésével sikeresen zajlott a főleg gyakorlati ismereteket igénylő vizsga, amellyel az elméleti képzés befejeződött.

A programot tavasszal folytatják a hallgatók a vezetési gyakorlati ismeretek elsajátításával. A kezdeményezés célja, hogy a 14. életévet betöltött tanulók díjmentesen segédmotoros-kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezzenek. A programban az általános iskola 8. osztályos tanulói a tantervi órakereten kívül sajátítják el először az elméleti, majd a gyakorlati ismereteket. Az elméleti vizsgán sikeresen teljesítő gyermekeknek még gyakorlati képzésen és számonkérésen kell részt venniük, amelyet követően lehetőségük nyílik arra, hogy megkapják első vezetői engedélyüket - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.február.12.hétfő - 11:37:49
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Tájékoztatunk mindenkit, hogy ezen a héten (2018. február 12-18. között) a CSONTOS PATIKA az ügyeletes gyógyszertár.

Hétfőtől péntekig nyitva 08.00-17.30-ig, utána ügyelet: 17.30-22.00-ig. Szombaton nyitva 08.00-12.00-ig, utána ügyelet: 12.00-22.00-ig. Vasárnap ZÁRVA, ügyelet: 08.00-22.00-ig.


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.február.12.hétfő - 09:54:56
Nyomtatóbarát változat email valakinek

ugyfelfogadas_szunetel_cegledi_jaras_julius1_abony_2016.jpgTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. február 14-én (szerdán) az Abonyi Polgármesteri Hivatal Adócsoportjánál az ügyfélfogadás szünetel.

Megértésüket köszönjük!

Abonyi Polgármesteri Hivatal


   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.február.12.hétfő - 09:48:18
Nyomtatóbarát változat email valakinek

A teljes képernyős nézethez nyomja meg a négyzetet a lejátszó jobb alsó sarkában!
Internetsebessége függvényében a videó lejátszása akadozhat. Ebben az esetben állítsa meg pillanattal a lejátszást,
hogy a folyamatjelző betöltődjőn, utána zökkenőmentesen tovább nézhető.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.február.12.hétfő - 06:59:41
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák