POZÍCIÓ --->   Hírek

Autót is lopott az az abonyi férfi, aki korábban egy szolnoki asszonyt kirabolt

A szolnoki rablás gyanúsítottjának előzetes letartóztatását rendelte el a bíróság.

rendorseg_abony_droglabor_bekescsaba_2016_abony.hu.jpgAhogy arról korábban hírt adtunk, a 28 éves férfi 2018. február 1-jén délután kirabolt egy asszonyt Szolnokon.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozói rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe U. Ferencet és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Szolnoki Járásbíróság 2018. február 2-án elrendelt.

A rendőrök azt is megállapították, hogy az abonyi lakos 2018. február 1-jén - a rablást megelőzően - ellopott egy személygépkocsit Szolnokon, kihasználva azt, hogy a tulajdonos benne hagyta az indítókulcsot. A férfi beült az autóba és elhajtott vele, majd egy másik utcában leparkolt a járművel és a kulcsot zsebre téve, elsétált. A nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is gyanúsítottként hallgatták ki U. Ferencet - tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.február.03.szombat - 08:37:08
Nyomtatóbarát változat email valakinek

abonyi_polgarmesteri_hivatal_abony_abony.hu_2017.jpgTisztelettel meghívom a 2018. február 06-án (kedd) du. 14:00 órakor tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésre.
 
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Díszterme

Tisztelettel,
Romhányiné Dr. Balogh Edit
polgármester
 
17:00 órától KÖZMEGHALLGATÁST tart a Képviselő-testület.
 
 
 
Az ülést 14 órától élőben, online közvetítjük honlapunkon!   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2018.február.03.szombat - 08:33:37
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák