POZÍCIÓ --->   Hírek


gyalog_atkelohely_abony_szolnoki_uti_nagytemeto_abony.hu_2017.jpgA járdák, utak felújításáról, közlekedési táblák kihelyezéséről és a parkolási gondok enyhítéséről is tárgyaltak a képviselők a június végi Képviselő-testületi ülésen.
 
A járdák felújítására már korábban felállítottak egy sorrendet. Tavaly új járda készült a Gyulai iskola előtt, idén januárban pedig a Szelei és az Újszászi út közötti piac és üzletsorok kaptak viacolor burkolatot. A közelmúltban újították fel a Taverna és a Takarékszövetkezet közötti járdát a Ceglédi úton.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.július.14.péntek - 16:34:33
Nyomtatóbarát változat email valakinek

kisbusz_traktorral_utkozott_abony_abony.hu_2017.jpgEgy kisbusz és egy traktor karambolozott a 40-es és a 4-es főút találkozásánál, Abony térségében 2017. július 13-án, az esti órákban.

A balesethez a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Forrás: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Fotó: PMKI Cegléd HTP   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.július.14.péntek - 08:36:56
Nyomtatóbarát változat email valakinek

viragos_abonyert_palyazat_abony_abony.hu_2017.jpg2017. július 21-ig nyújthatnak be pályázatot az abonyi lakosok a "Virágos Abonyért" pályázati felhívásra.

A pályázatra három kategóriában lehet nevezni: kertes ház (családi ház), utca és balkon kategóriákban

A díjazottak 1 évig kommunális adómentességben részesülnek, valamint a kertes ház kategória nyertese 10.000.- Ft pénzjutalomban is részesül.

Pályázni adatlap benyújtásával lehet, melyet az Abonyi Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Osztályán lehet átvenni ügyfélfogadási időben, ingyenesen, vagy letölthető honlapunkról.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.július.14.péntek - 08:02:07
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák