POZÍCIÓ --->   Hírek


abonyi_polgarmesteri_hivatal_penztar_nyitvatartasi_rend_valtozas_abony_abony.hu_2017.jpg
Nagyításért kattintson a képre!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.július.12.szerda - 11:24:35
Nyomtatóbarát változat email valakinek

kabitoszer_pszioaktiv_szerrel_valo_visszaeles_abony_abony.hu_2017.jpgA kecskeméti rendőrök felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogta a két abonyi gyanúsítottat. A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói a készenléti rendőrök és a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak közreműködésével egyszerre két abonyi helyszínen tartottak házkutatást 2017. július 11-én kora reggel.
 
A 33 éves K. Gábor és a 32 éves K. János otthonában összesen bruttó 154,7 gramm kábítószergyanús fehér port, ismeretlen eredetű színtelen anyagot, valamint több százezer forint készpénzt és több mobiltelefont foglaltak le a rendőrök.

A két elfogott férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2016 augusztusától kábítószert és új pszichoaktív anyagot terjesztettek. A bűnszövetségben folytatott tevékenység többi tagját – 9 főt – már 2017 januárjában eljárás alá vonta a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Mindkét férfit őrizetbe vették a nyomozók és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. 

A videó a képre kattintva tekinthető meg.

Forrás: police.hu

   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.július.12.szerda - 11:05:10
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák