POZÍCIÓ --->   Hírek


bihari_janos_zeneiskola_novendekei_szentendrei_tovabbkepzos_verseny_abony_abony.hu_2017.jpg2017. március 31. és április 2. között rendezték meg Szentendrén a IX. Országos Versenyt a továbbképző évfolyamokra járó tanulók számára. A Bihari János AMI növendékei, Török Anna Borbála (hegedű), és S. Tóth Izabella (zongora) februárban Egerben mérettették meg magukat a döntőt megelőző területi válogatón, kamara kategóriában. Ennek eredményeképpen bejutottak a szentendrei országos döntőbe. 
 
A neves szakmai zsűri tagjai:
A zsűri elnöke Eckhardt Gábor Liszt-díjas zongoraművész, a Tóth Aladár Zeneiskola és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára.
dr. Déri György Gordonkaművész, DLA, habilitált egyetemi docens, a gordonka és gordon szakirányok csoportvezetője, tanszékvezető helyettes.
dr. Oross Veronika Fuvolaművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem adjunktusa, szakirányért felelős oktató.
 
Legnagyobb örömünkre növendékeink II. helyezést értek el. Köszönjük áldozatos munkájukat, mind a gyerekeknek mind a felkészítő tanároknak, Dóra Hajnalkának és Búzás Dórának. Büszkék vagyunk rájuk és gratulálunk a nagyon szép eredményhez. 
 
Az Abony.hu-nak beszámolt a Bihari János Zeneiskola.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.április.06.csütörtök - 12:55:19
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Aki egyetért a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által elkészített adóbevallási tervezettel, annak nincs további teendője. Május 22-e után ugyanis a bevallási tervezet hivatalos bevallásnak minősül majd, ha addig nem nyilatkozik másképp az adózó.
 
Lényeges, hogy mindenki nézze át a tervezetet, mert az adózók felelőssége, hogy jövedelmükről precíz bevallás készüljön, abból ne hiányozzon semmi. Az ügyfélkapuval rendelkezők már március közepétől elérik a NAV által készített szja-bevallási tervezetüket. Azoknak is elkezdte már a postázást az adóhivatal, akik március 16-ig kérték tervezetük megküldését papíron. Május 2-ig mindenkinek megérkezik majd ez a dokumentum.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.április.06.csütörtök - 09:15:34
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák