POZÍCIÓ --->   Hírek


Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a szolnoki autóbusz-állomás (5000 Szolnok, Ady Endre út 15.) területén a javítási munkálatok idején 2017. április 20-tól várhatóan 2017. június 15-ig a következő változások várhatóak:

Az Abony irányából érkező regionális helyközi járatok utas kiszolgálása a Jubileum téri (Vasútállomás) ideiglenes helyközi autóbusz-állomáson történik! Ezen okból nem szükséges a bérletigazolványokat cserélni vagy módosítani. A Szolnok, autóbusz-állomásig kiállított igazolványok értelemszerűen a vasútállomásra értendők! A Szolnok, autóbusz-állomásig szóló bérletigazolványhoz ebben az időszakban váltható Szolnok, vasútállomásig érvényes bérlet.

Abony irányából a regionális helyközi járatok a jelenlegi útvonalon érik el a Jubileum téri vasútállomás előtti téren kialakított ideiglenes Jubileum téri (Vasútállomás) helyközi autóbusz-állomást. A Jubileum térről városi helyi járatokkal tovább lehet utazni a város más részeibe.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.április.05.szerda - 07:12:22
Nyomtatóbarát változat email valakinek

A húsvéti hosszú hétvégén változik a vonatok közlekedési rendje. Április 13-án a pénteki, 14-én a szombati, 15-én és 16-án az ünnepnapi, 17-én a vasárnapi, 18-án a szokásos munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Tavaly a húsvét ideje alatt csaknem 540 ezren váltottak jegyet, ami egy szokásos hétvégéhez képest 13 százalékkal több utazást jelent. Idén a tavaszi szünet április 13-tól 18-ig tart, főként annak kezdetekor sok diák utazik majd lakóhelyére, ezért csúcsforgalom várható a pályaudvarokon.  A tavaszi szünet utolsó napján, kedden is sok utasra számít a vasúttársaság: ezen a napon a helybiztosítással közlekedő vonatok átlagos kihasználtsága még a húsvéthétfőinél is magasabb lehet.

A várható utasforgalmi igényekhez igazodva a MÁV-START az összes rendelkezésére álló, üzemképes járművét felhasználja, a helyfoglalások alakulása alapján, a lehetőségekhez képest az InterCity vonatokhoz plusz kocsikat kapcsolnak.
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2017.április.05.szerda - 06:58:57
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hírkategóriák