POZÍCIÓ --->   Hozzászólás


img_2836.jpgFennállásának ötéves jubileumi évfordulóját ünnepelte az abonyi Kultúra Háza színháztermében november 23-án a Parázs Táncszínház. A csoport vezetője, Schulzné Szűcs Éva egy parádés, táncokban és vidám jelenetekben gazdag műsort állított össze, amelyet a teltházas nézőtér vastapssal jutalmazott.
A táncszínház tagjai: Balasiné Molnár Ágnes, Berkóné Matusinka Marcsi, Fehér András, Hamar Sándor, Juhász Géza, Juhászné Pogány-Mile Réka, Kálló Józsi, Kissné Esztike, Koroknainé Marcsi, Lendvai Tamás, Mitus Ferenc, Molnárné Csúti Bella, Nemesné Erzsike, P. Tóth Erika, Pad Tímea, Pálinkás Julika és Szincsák Rita fáradhatatlan táncától „lángra kapott” a színpad – nem hiába, a név kötelez. A műsorukat az Andante Kamarakórus, a Kéknefelejcs Dalkör, továbbá Bende Tibor, Fajka Zsanett és Kiss Zsolt vendégművészek egészítették ki. A kabarés átkötéseket a két jól ismert abonyi komikus: Barta Károly és Kállai László szolgáltatta. A fülbemászó muzsika élő zenekar érdeme volt: Duka Andrásé, Gudi Farkas Mihályé (Csinga), illetve Lakatos Zoltáné Dudinszky György vezetésével.
Az est végén Éva néni meghatottan ajándékokkal is kedveskedett a fellépőknek, és megköszönte a művelődési ház, illetve a közönség lelkes támogatását, szeretetét.
 
Cikk: Jandácsik Pál
Fotók: Borsányi János
(A facebook galéria megtekintéséhez kattintson a képre!)
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2019.november.24.vasárnap - 17:45:01
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz