POZÍCIÓ --->   Hozzászólás


Egyszer egy víz-gáz- és fűtésszerelő szakember gondolt egy nagyot és merészet, és egy másik vállalkozóval összefogva csőcsatlakozók és csőkarimák gyártásába kezdett Abonyban. Útjaik aztán 1998-ban különváltak, és 2000-ben megalakult a vállalkozás a jelenlegi felállásban. Akkor Pintér József, az ötlet megálmodója úgy döntött, hogy néhány dolgozónak, akik a cégnél voltak ipari tanulók - munkájuk elismeréseként – részesedést ad a cégből, így a Pintér és Társa Kft. vezetését öten folytatták tovább. Közben, ahogy az lenni szokott, lemorzsolódtak, de három abonyi szakember erős bástyaként áll a vállalat élén továbbra is; Pintér József, Gyigor Sándor és Sass Tamás, akik szakágakra bontva irányítják a kft-t.   

A folyamatos megrendelések alapján dolgozó Pintér és Társa Kft. csőcsatlakozó idomok és csőkarimák gyártásával foglalkozik, amely a cég fő profilja.   

- Vannak alprofiljaink is. Most fejlesztettünk, a cég felvette tevékenységi körébe a csarnokgyártást is. Már vannak árajánlat szintű munkáink. Ugyanilyen jellegű csarnokok építéséről van szó, mint ami itt készült – egészítette ki a vállalkozás tevékenységeit Pintér József, a cég létrehozója.

A fotóra kattintva az új csarnok építéséről készült galériát tekinthetik meg!
   
Hozzászólás: 0 Írta Sajtóreferens  /   2015.november.24.kedd - 19:02:03
Nyomtatóbarát változat email valakinek

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz